lg-spustilo-na-ceskem-trhu-prodej-telefonu-g2-mini
Novinka LG spustilo na českém trhu prodej telefonu G2 mini

LG spustilo na českém trhu prodej telefonu G2 mini

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 3. 2014 14:30 1

Po Samsungu, HTC a dalších výrobcích uvedlo na český a slovenský trh zmenšenou verzi svého klíčového modelu i LG. Novinka G2 mini si ponechala tlačítka šikovně umístěná na zádech, má však menší displej a slabší procesor.

Reklama

Zmenšené LG G2  není stejně jako jeho konkurenti zase tak úplně mini a rozhodně klame názvem. Displej typu IPS je dost velký, konkrétně 4,7palcový a má rozlišení 960 × 540 obrazových bodů. Fotoaparát je osmimegapixelový, přední snímač má potom rozlišení 1,3 megapixelu.

Dostupný je jen 1 GB RAM a 8 GB vnitřní paměti. Naštěstí lze velikost úložiště rozšířit skrze paměťové microSD karty. Srdcem telefonu je čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 400 MSM8926 s taktem 1,2 GHz.

LG G2 Mini podporuje vysokorychlostní frekvence HSPA+. Pro bezdrátový přístup k internetu slouží adaptér WiFi (802.11 a/b/g/n) a ve specifikacích se uvádí i podpora WiFi Direct, WiFi Hotspot a technologie pro sdílení domácí knihovny DLNA. Nechybí ani Bluetooth 4.0 s A2DP, lokační čip A-GPS s podporou GLONASS či FM tuner. Akumulátor je vyměnitelný a má kapacitu 2 400 mAh.

Smartphone je na rozdíl od vlajkového modelu G2 vybavený nejnovějším Androidem 4.4.2 KitKat. V Česku se začíná prodávat za cenu 8 690 korun s DPH.

Graf ceny produktu LG D620 G2 Mini poskytuje server Heureka.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama