razer-predstavil-herni-mys-a-podlozku-ve-stylu-hry-world-of-tanks
Novinka Razer představil herní myš a podložku ve stylu hry World of Tanks

Razer představil herní myš a podložku ve stylu hry World of Tanks

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

27. 3. 2014 06:00 2

Pokud jste fanoušky této MMO hry od herního vývojáře Wargaming, určitě by Vás mohlo zajímat vydání herní myši Razer Death Adder a podložky Goliathus právě ve stylu World of Tanks. 

Reklama

V této edici je jak podložka, tak herní myš DeathAddder vybavena motivy hry World of Tanks. U myši se dočkáme kombinace oranžové a černé barvy a osvětleného loga WoT. Podložka pod myš má šedou barvu a motiv tanku a v jejím rohu je vyobrazeno logo hry. 

Razer také slibuje, že prvních 20 000 kusů obou výrobků je dodáváno s bonusovými kódy do hry. Při zakoupení myši DeathAdder s motivem hry můžete získat tank Pz. Kpfw. IV Hydraulic, zatímco při koupi podložky dostanete bonus v podobě 500 "Goldů" a třídenního prémiového účtu.  

Razer představil herní myš a podložku ve stylu hry World of Tanks
i Zdroj: PCTuning.cz

Pokud jste se zmíněnou myší ještě neměli co dočinění, jedná se o herní myš s optickým 4G senzorem, který snímá v rozlišení 6400 DPI. Citlivost snímače lze ladit tzv. on-the-fly, tedy tlačítkem přímo na myši. Na těle myši je umístěno pět programovatelných tlačítek. Myš se pochlubí také Ultrapolling frekvencí 1000 Hz

Razer představil herní myš a podložku ve stylu hry World of Tanks
i Zdroj: PCTuning.cz

Myš má rozměry 127 × 70 × 44 mm a váží 105 g. Myš je určena výhradně pro praváky a dočkáme se také pogumování v oblasti palce, které zaručuje dobrý grip. Death Adder WoT je opatřen také kabelem s pozlaceným konektorem USB. Cena myši byla stanovena na 79,99 € (2 200 Kč). Druhým produktem je zmíněná herní podložka s plátěným povrchem a pogumovanou základnou Goliathus. Podložka je opatřena také rámečkem, který zabraňuje jejímu roztřepení a má rzoměry 355 × 254 × 3 mm. Cena podložky s motivem hry byla stanovena na 19,99 € (550 Kč).

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama