speedlink-predstavil-novy-herni-headset-nazvany-coniux
Novinka SPEEDLINK představil nový herní headset nazvaný Coniux

SPEEDLINK představil nový herní headset nazvaný Coniux

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

20. 3. 2014 12:00

V rámci své nedávno vydané série herních periferií, která zahrnuje čtyři herní myši a tři klávesnice představila společnost SPEEDLINK také herní headset, který nese označení Coniux.

Reklama

Jedná se o cenově dostupný herní headset s uzavřenými mušlemi, které jsou opatřeny polstrovanými koženkovými náušníky. Uvnitř mušlí je samotný reproduktor potažen červenou látkou. Povrch sluchátek a mušlí je vyroben z černého plastu s drobnými červenými prvky. V těchto barvách je ostatně vyvedena celá série herních periferií tohoto výrobce. Pro větší pohodlí při nošení jsou sluchátka vybavena také koženkovou polstrovanou čelenkou. Čelenku lze polohovat a přizpůsobit ji tak různým velikostem hlavy. 

SPEEDLINK představil nový herní headset nazvaný Coniux
i Zdroj: PCTuning.cz

Hmotnost sluchátek je 230 gramů. Díky uzavřeným mušlím je minimalizován hluk z okolního prostředí. Stereofonní herní sluchátka lze díky polohovatelnému mikrofonu využít také k provozování hovorů přes Skype nebo ke komunikaci při hraní. S počítačem či jiným zařízením lze sluchátka propojit pomocí 2,3m kabelu zakončeného 3,5mm audio jacky. 

SPEEDLINK představil nový herní headset nazvaný Coniux
i Zdroj: PCTuning.cz

Další specifikace vypovídající o výkonu headsetu bohužel výrobce neuvádí. Cena těchto sluchátek by se měla pohybovat kolem 29,99 €. U nás je headset již nyní k vidění za cenu okolo 700 Kč.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama