apple-vydal-novou-verzi-ios-s-cislovkou-7-1
Apple Novinka Apple vydal novou verzi iOS s číslovkou 7.1

Apple vydal novou verzi iOS s číslovkou 7.1

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

17. 3. 2014 12:00 8

Firma Apple po několikatýdenním testování vydala svoji novou aktualizaci operačního systému iOS, která je označena číslovkou 7.1.

Reklama

Největší novinkou operačního systému je funkce CarPlay, která integruje prostředí vašeho chytrého telefonu s iOS do palubního počítače vašeho automobilu. Toto prostředí umožňuje uživatelům komunikovat přes Siri, přehrávat hudbu a také spouštět aplikace přímo na displeji vašeho palubního počítače. Tuto službu bude bohužel podporovat poměrně omezený počet vozů značky Volvo, Ferrari a Mercedez-Benz. 

Apple vydal novou verzi iOS s číslovkou 7.1
i Zdroj: PCTuning.cz

Apple provedl také vylepšení hlasového ovládání Siri. Siri lze nyní ovládat po stisku, držení a puštění tlačítka domů. Těšit se můžeme také na několik vylepšení iTunes Radio, kalendáře a nastavení fotoaparátu. Aktualizace by měla také vylepšit výkon telefonu iPhone 4.

Apple vydal novou verzi iOS s číslovkou 7.1
i Zdroj: PCTuning.cz

Nová aktualizace je poměrně rozsáhlá a proto má velikost 1,4 GB pro telefony iPhone (iPhone 4 a vyšší, iPod Touch 5G a vyšší). Verze pro tablety iPad (iPad 2 a vyšší, iPad Mini a vyšší) je ještě o něco větší, k jejímu uložení budete potřebovat 1,5 GB. Aktualizace by měla být pro zmíněná zařízení k dispozici již v těchto dnes. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama