samsung-galaxy-tab-pro-8-4-se-super-amoled-displejem-dorazi-na-trh-v-cervnu
Novinka Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 se Super AMOLED displejem dorazí na trh v červnu?

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 se Super AMOLED displejem dorazí na trh v červnu?

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

17. 3. 2014 10:00

Možná jste postřehli, že na veletrhu CES 2014 představil Samsung několik řad nových tabletů a to včetně řady Galaxy Tab Pro s 8,4", 10,1" a 12,2" TFT displeji a tabletu Galaxy Note Pro 12.2

Reklama

Mnozí zákazníci mohli být ale zklamaní, že se nejedná o dlouho avizovanou sérii tabletů s AMOLED displejem. Nyní se však zdá, že se přeci jenom dočkáme tabletu Galaxy Tab Pro 8.4 se Super AMOLED displejem. 

Naznačují to informace ze seznamu UAProf a maďarského magazínu Tech 2. Tyto informace odhalují, že zásadní rozdíl mezi modelem Galaxy Tab Pro 8.4 představeným na CES 2014 a novým modelem bude spočívat ve výměně TFT LCD displeje za Super AMOLED displej. Tablet by měl mít rozlišení 2560 × 1600 pixelů a k dostání by měl být ve verzích s Wi-Fi či 3G a LTE. 

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 se Super AMOLED displejem dorazí na trh v červnu?
i Zdroj: PCTuning.cz

Podle všeho by se mohlo jednat o dříve proklamovaný tablet s kódovým označením SM-T805. Podle stejného maďarského magazínů bychom se Super AMOLED verze tabletu měli dočkat přibližně v červnu. Posléze by snad měla být vydána také 10,1palcová a 12,2palcová verze. Výroba AMOLED displejů pro Samsung by měla odstartovat během tohoto a následujícího měsíce, což skutečně naznačuje vydání prvních tabletů s těmito displeji začátkem léta. 

Na oficiální vyjádření výrobce si ale budeme muset asi ještě počkat. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama