h5380bd-novy-projektor-s-vysokou-svitivosti-od-acer
Novinka H5380BD – nový projektor s vysokou svítivostí od Acer

H5380BD – nový projektor s vysokou svítivostí od Acer

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

14. 3. 2014 15:00 5

Společnost Acer uvádí na evropský trh nový DLP projektor, který se může chlubit především jeho vysoká svítivost.

Reklama

Jak jsem již zmínil, hlavním aktivem nového projektoru je jeho vysoký světelný tok 3000 ANSI lumenů. Je tedy vhodným projektorem do obývacího pokoje pro systémy domácího kina. Projektor umí promítat v nativním rozlišení HD, tedy 1280 × 720 pixelů.  

Projektor je optimalizován pro sledování 3D filmů ve vysoké kvalitě a hraní her, což je zajištěno obnovovací frekvencí 144 Hz. Uživatel může využít také režim TrueCinema, který zajišťuje promítání rychlostí 24 snímků za sekundu. 3D obsah je přenášet pomocí HDMI 1.4a a podporovány by měly všechny běžné 3D formáty.  Uživatelé tedy mohou sledovat filmy a hrát hry, které podporují nVIDIA 3D Vision. 

H5380BD – nový projektor s vysokou svítivostí od Acer
i Zdroj: PCTuning.cz

Projektor je založen na LED lampě, která se pochlubí životností pohybující se kolem 5000 hodin v běžném režimu, nebo 6000 hodin v režimu ECO a až 10 000 hodin v režimu ExtremeEco. Režim ExtremeEco omezuje jas světelného zdroje na 30% plného výkonu a tím samozřejmě snižuje také spotřebu. H5380BD je vybaven také ochranou proti prachu, tzv. systémem Acer Dust Resistant. 

Volitelně je k projektoru dáván také bezdrátový adaptér Acer MHL, který umožňuje bezdrátové prohlížet fotky, pouštět hudbu nebo streamovat video z chytrého telefonu, tabletu nebo notebooku s operačními systémy Android, iOS a Windows. 

Tento DLP projektor je již k dostání i u nás a to za cenu pohybující se kolem 15 000 Kč

Zdroj: TZ Acer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama