philips-predstavil-svuj-novy-23palcovy-monitor-blade-2-s-bezdratovym-rozhranim-miracast
Novinka Philips představil svůj nový 23palcový monitor Blade 2 s bezdrátovým rozhraním Miracast

Philips představil svůj nový 23palcový monitor Blade 2 s bezdrátovým rozhraním Miracast

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

15. 3. 2014 08:00 1

Firma MMD, což je přední technologická společnost a licenční partner pro výrobu monitorů pod značkou Philips, oznámila vydání nového 23palcového monitoru s bezdrátovým připojením Miracast.

Reklama

Tento monitor se stane součástí série Blade 2, přičemž jeho kódové označení je 239C4QHWAB. Zajímavý je především díky možnosti připojení pomocí bezdrátové technologie Miracast. Tato technologie umožňuje uživatelům bezdrátově streamovat obraz z chytrého zařízení s operačním systémem Adroid.

Miracast funguje prakticky jako HDMI, ale bez kabeláže. Kromě toho má nový monitor od Philips podporu připojení MHL-HDMI. Ale vraťme se ke specifikacím samotného monitoru a jeho displeje. 239C4QHWAB je vybaven IPS displejem, který by měl zaručit dobrou reprodukci barev a pozorovací úhly 178 stupňů v obou směrech. Monitor je podsvícený pomocí W-LED technologie, tedy pomocí bílých LED.

Philips představil svůj nový 23palcový monitor Blade 2 s bezdrátovým rozhraním Miracast
i Zdroj: PCTuning.cz

Nativní rozlišení displeje je 1920 × 1080 pixelů, tedy Full HD.  Displej dokáže zobrazit 16,7 milionu barev a jeho jas dosahuje hodnoty 250 cd/m2. Reálný kontrastní poměr displeje je potom 1000:1 a doba odezvy (GtG) je 5 ms. Kromě zmíněné technologie Miracast a portu HDMI, lze monitor připojit i pomocí analogového konektoru VGA (D-Sub). Monitor je vybaven také polohovatelným stojánkem, který lze naklánět v rozsahu od -3 do 15 stupňů.

Cena nového monitoru v tuto chvíli známá není.

 Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama