chytre-hodinky-od-google-budou-mit-displej-s-rozlisenim-280-280-pixelu
Novinka Chytré hodinky od Google budou mít displej s rozlišením 280 × 280 pixelů

Chytré hodinky od Google budou mít displej s rozlišením 280 × 280 pixelů

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

15. 3. 2014 12:00 6

Nově uniklé informace odhalují první specifikace chystaných chytrých hodinek od vyhledavacího giganta, společnosti Google. 

Reklama

V těchto dnech na svých chytrých hodinkách nebo jiných nositelných zařízení pracuje snad každý velký výrobce chytrých zařízení. Jinak tomu není ani u společnosti Google. Podle všeho se zdá, že Google měl v plánu své hodinky uvést již v březnu. Nakonec bylo toho datum výrazně posunuto a oficiálního představení Google hodinek bychom se měli dočkat na konci června.

Chytré hodinky Google by se tedy pravděpodobně měly objevit společně s novým tabletem Google Nexus 8 a operačním systémem Android 4.5. Kromě toho to vypadá, že hodinky bude vyrábět společnost LG. První specifikace chystaných hodinek byly odhaleny na twitterové stránce @evleaks

Chytré hodinky od Google budou mít displej s rozlišením 280 × 280 pixelů
i Zdroj: PCTuning.cz

Možná podoba chystaných hodinek

Podle uniklých informací bychom od chytrých hodinek měli očekávat 1,65palcový IPS LCD displej s rozlišením 280 × 280 obrazových bodů. Uvnitř hodinek bude integrováno 512 MB pamětí RAM společně se 4GB vnitřním úložištěm. Otázkou zůstává, jakým procesorem bude zařízení vybaveno a na jakém operačním systému bude založeno, ale vzhledem k tomu, že se jedná o výrobek pod značkou Google, měli bychom očekávat operační systém na bázi Android. Zatím není jasné ani to, jak a s jakými zařízeními budou tyto hodinky komunikovat. 

Na přesnější informace, včetně konkrétní podoby zařízení, si budeme muset zkrátka počkat pravděpodobně až do června. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama