nvidia-pokracuje-se-zajimavymi-geforce-hernimi-bundly
Novinka nVidia pokračuje se zajímavými GeForce herními bundly

nVidia pokračuje se zajímavými GeForce herními bundly

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 3. 2014 11:30 2

Už máš dost zimy a chystáš se na jarní pařbu? A co se takhle z kraje jara podívat na dva nové zajímavé herní bundly od nVidie? Počínaje včerejším dnem mohou hráči, kupující vybrané GeForce GTX desktopové karty nebo GeForce GTX notebooky profitovat ze dvou nových bundlů, kuponů s plnou verzí hry DAYLIGHT, nebo herním kreditem v hodnotě 3000 Kč do her Heroes of Newerth, Path of Exile, a Warface.

Reklama

DAYLIGHT je procedurálně generovaný psychologický thriller od vývojářského týmu Zombie Studios. Jedná se o vůbec první hru běžící na Unreal Engine 4. Aby tě co nejlépe vtáhnul do děje a řádně zaútočil na tvoje nervy, podporuje DAYLIGHT technologii PhysX. Jeho děj se točí kolem opuštěné nemocnice, na jejíž průzkum se vydáš pouze se svým mobilním telefonem, kterým si můžeš svítit na cestu. Ti, kdo si koupí grafické karty GeForce GTX TITAN nebo GTX 780 Ti, 780, 770, 760, 690, 680, 670, 660 Ti či 660, obdrží kód na plnou verzi hry DAYLIGHT, který bude fungovat od 11. dubna 2014, tedy dne uvedení hry.

Pro ty, kdo si pořídí desktopové grafické karty GeForce GTX 650, 650 Ti, 750, 750 Ti, nebo vyberou notebook s GTX 700M/800M, jsme připravili herní kredit v hodnotě 3000 Kč (1000 Kč na hru) do tří populárních free-to-play her, které mají dohromady vice než 65 milionů registrovaných uživatelů:

Warface, nové střílečky od tvůrců her FarCry a Crysis Heroes of Newerth, multiplayerové akční session based RPG hry, založené na populárním modu Defense of the Ancients (DOTA) Path of Exile, on-linového akčního RPG, odehrávajícího se ve světě temné fantasy, se skvělým metacritics skóre 85

DAYLIGHT i Free-To-Play revoluce bundly odstartovaly včerejším dnem a jsou nabízeny tradičními e-tail partnery (Alfa, ALZA.cz, CZC.CZ, Shark SK, TS Bohemia) a výrobci počítačů (AGEM, ASBIS, ATComputers, eD’ system CZ, HAL3000, Westech). Kompletní seznam zúčastněných prodejců naleznete na www.geforce.com/FREEDaylight nebo http://www.geforce.com/14F2PBUNDLE.

Oba herní bundly se týkají pouze vybraných modelů grafických karet NVIDIA GeForce GTX a GeForce GTX 700/800M notebooků. Mrkni na popis produktu u konkrétní grafické karty, abys měl jistotu, že tato karta nebo notebook hru zahrnuje.

nVidia pokračuje se zajímavými GeForce herními bundly
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama