acer-vydava-novy-univerzalni-prenosny-projektor-acer-c205
Novinka Acer vydává nový univerzální přenosný projektor Acer C205

Acer vydává nový univerzální přenosný projektor Acer C205

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

12. 3. 2014 12:00 1

Společnost Acer oznámila, že uvedla na evropský trh svůj nový kapesní LED projektor Acer C205, který se pochlubí lehkou konstrukcí a miniaturními rozměry.

Reklama

Rozměry projektoru jsou 144 × 108 × 27 mm a jeho hmotnost je pouhých 0,3 kg. Je tedy vhodný pro přenášení a univerzální použití. Díky nízké hmotnosti a malým rozměrům je tedy ideální i pro použití na cestách. Projektor je vybaven portem USB, pomocí kterého můžeme pohodlně promítat fotografie, videa a hudební nahrávky z chytrého telefonu nebo tabletu. Dočkáme se také volitelného bezdrátového adaptéru Acer MHL, který umožní bezdrátově streamovat video, prezentovat fotografie a pouštět hudbu z mobilních zařízení s operačními systémy Android, iOS a Windows.

Kromě toho je projektor vybaven také rozhraním HDMI, kterým ho lze propojit s PC, notebookem, herními konzolemi a Blu-ray či DVD přehrávači. Šikovná je také technologie Acer Instant Pack, která umožní projektor ihned po jeho odpojení od zásuvky zabalit. Uvnitř zařízení jsou vestaveny také dva 2W reproduktory, které umožní přehrávat zvuk bez nutnosti připojení externích reproduktorů.

Acer vydává nový univerzální přenosný projektor Acer C205
i Zdroj: PCTuning.cz

Projektor využívá LED lampu, která má svítivost 150 lumenů. Životnost lampy dosahuje až 30 000 hodin promítání obrazu. Zvolit lze také režim ExtremeECO, který omezí jas světelného zdroje na 30%, což výrazně prodlužuje životnost lampy a snižuje tak její opotřebení. Nastavit můžete také automatické vypínání projektoru. Maximální velikost úhlopříčky promítaného obrazu je 100". Maximální rozlišení, které zvládne C205 zobrazit je 1280x800 pixelů, kontrastní poměr je potom 1000:1. Projektor je vybaven také vestavenou baterií, která ho udrží v chodu až dvě hodiny bez připojení k síti. 

Cena přenosného LED projektoru C205 byla stanovena na 7 990 Kč včetně daně.

TZ Acer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama