asus-ukazal-novou-bezdratovou-nabijecku-pro-tablet-nexus-7
Novinka Asus ukázal novou bezdrátovou nabíječku pro tablet Nexus 7

Asus ukázal novou bezdrátovou nabíječku pro tablet Nexus 7

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 3. 2014 12:30

Populární počítačový výrobce představil dvě nová zařízení pro tablet Nexus 7. Konkrétně se jedná o stojan pro bezdrátové dobíjení a dokovací stanici. Obě novinky se dnešním dnem začaly prodávat.

Reklama

Stojan pro bezdrátové dobíjení PW100 má elegantní tvar pyramidy s robustní základnou a texturovaným povrchem, který je měkký na dotek. S rozměry 75 × 65 × 84 mm a hmotností pouhých 200 g je zároveň snadno přenosný. Určený je speciálně pro bezdrátová zařízení kompatibilní se standardem Qi.

Pro zahájení bezdrátového nabíjení stačí jednoduše umístit zařízení na protiskluzový povrch. Stojan současně dokáže držet tablet v ideálním pozorovacím úhlu 60 stupňů, což umožňuje uživatelům během nabíjení sledovat videa nebo používat tablet jako digitální fotorámeček či hodiny.

Nechybí LED indikátor nabíjení, který znázorňuje aktuální úroveň nabití baterie zařízení a ve výbavě najdeme i port micro USB.

Druhou představenou novinkou je dokovací stanice, do které lze tablet zasunout v poloze na šířku i na výšku. Trojúhelníková dokovací stanice má robustní základnu s gumovými nožičkami a poskytuje tabletu ideální polohu pro sledování filmů, hraní her nebo procházení webových stránek.

Uživatelé mohou dokonce spárovat své zařízení s Bluetooth klávesnicí nebo sluchátky a pokračovat během nabíjení v práci nebo multimediální zábavě. Vestavěný port HDMI umožňuje uživatelům sledovat obsah ve Full HD rozlišení na velkém externím displeji.

Stojan PW100 pro bezdrátové nabíjení se v Česku prodává za 1 299 Kč s DPH a dokovací stanice za 899 Kč s DPH.

Asus ukázal novou bezdrátovou nabíječku pro tablet Nexus 7
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Asus TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama