logitech-predstavil-novou-klavesnici-ze-serie-multimedialnich-ovladacich-prvku-harmony
Novinka Logitech představil novou klávesnici ze série multimediálních ovládacích prvků Harmony

Logitech představil novou klávesnici ze série multimediálních ovládacích prvků Harmony

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

7. 3. 2014 08:00 2

Logitech oznámil vydání nového produktu nazvaného Harmony Smart Keyboard. Jedná se o nízkozdvihovou klávesnici zkombinovanou s touchpadem.

Reklama

Klávesnice je speciálně navržena k ovládání vašeho televizoru a k řízení streamování médií v rámci systému domácího kina. Praktické využití najde například při vyhledávání pořadů, kdy si můžete zadat jeho název, dále s ní můžete procházet menu a díky touchpadu můžete i surfovat na internetu přes připojené PC či jiná multimediální zařízení jako je Apple TV či Xbox One. 

Logitech představil novou klávesnici ze série multimediálních ovládacích prvků Harmony
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Logitech Harmony Smart Keyboard může pracovat až s osmi zařízeními naráz. Klávesnici lze propojit s přibližně 225 000 podporovanými multimediálními zařízeními od více než 5000 značek. Klávesnice se připojuje skrze Harmony Hub, který zprostředkovává přes aplikaci Harmonny App příkazy z klávesnice či chytrého telefonu a ovládá tak vaše multimediální zařízení. Harmony Hub je dodáván společně s klávesnicí a nabídne slušnou řádku možností připojení a to přes IR, Wi-Fi a Bluetooth

Tato chytrá klávesnice může zkrátka zcela nahradit ovladač televizoru a zároveň poslouží i k ovládání vašeho HTPC či jiného multimediálního zařízení. Společně s klávesnicí je dodáván zmíněný hub, dva USB přijímače a několik adaptérů. Tato sada by měla být k dostání už nyní za cenu 149,99 dolarů, tedy asi 3 000 Kč. 

Zdroj: Logitech

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama