msi-gt70-2ol-novy-profesionalni-notebook-pro-3d-cad-modelovani
Novinka MSI GT70 2OL – nový profesionální notebook pro 3D CAD modelování

MSI GT70 2OL – nový profesionální notebook pro 3D CAD modelování

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

2. 3. 2014 12:00 2

Společnost MSI uvádí na trh nový profesionální notebook GT70 2OL, což je jeden z nejvýkonnějších notebooků vhodných pro tvorbu 3D grafiky a CAD modelování na trhu.

Reklama

Vysoký grafický výkon notebooku je zajištěn grafickou kartou NVIDIA Quadro K4100M se 4 GB GDDR5 pamětí, která má oproti předchozí generaci větší počet CUDA jader a vyšší propustnost pamětí. To umožňuje modelovat složitější scény, objekty a postavy v kratším čase. Karta Quadro K4100M by měla zaručit bezproblémový chod profesionálních grafických programů jako je Autodesk 3DS Max, Maya, Mudbox, Siemens NX, CATIA a 3D Showcase.

MSI GT70 2OL – nový profesionální notebook pro 3D CAD modelování
i Zdroj: PCTuning.cz

Kromě toho se dočkáme také procesoru Intel Core i7 4. generace (Haswell). Notebook může být vybaven operačními systémy Windows 8 Pro či Windows 7 Professional. Podporovány jsou technologie jako Cooler Boost 2 a Super RAID 2. K notebooku je možné připojit až čtyři monitory naráz. Je také certifikován pro produkty společností Autodesk a Solidworks.   

Notebook je dále vybaven emi mSATA SSD disky s kapacitou až 384 GB v konfiguraci RAID 0, z nichž lze díky využití technologie Super RAID 2 číst rychlostí až 1500 MB/s. Vyšší kapacitu zajišťuje 2,5palcový 1TB pevný disk, který doplňuje zmíněné SSD disky. Další specifikace zahrnují 17,3palcový displej s rozlišením Full HD a antireflexním povrchem, dva vestavěné 2W reproduktory se subwooferem, webovou kameru s HD rozlišením, operační paměti DDR3L s kapacitou až 32 GB a Qualcomm Killer DoubleShot síťovou kartu. Nechybí ani plně podsvícená klávesnice od SteelSeries

MSI GT70 2OL – nový profesionální notebook pro 3D CAD modelování
i Zdroj: PCTuning.cz

Konektivita notebooku zahrnuje trojici portů USB 3.0, dva porty USB 2.0, dva audio konektory, zobrazovací výstupy HDMI, D-Sub a Mini-Display Port. Bezdrátově se lze připojit pomocí Wi-Fi či Bluetooth. Dočkáme se také čtečky paměťových karet SD a optické vypalovačky (DVD/BluRay Combo/ BluRay). Notebook je napájen za pomoci 9 článkové baterie.

Ceny jednotlivých variant notebooku zatím nejsou známy. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama