eizo-uvede-na-trh-dva-nove-27-profesionalni-monitory
Novinka EIZO uvede na trh dva nové 27" profesionální monitory

EIZO uvede na trh dva nové 27" profesionální monitory

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

1. 3. 2014 14:00 3

Nové monitory nazvané CG277 a CX271 od EIZO doplňují sérii ColorEdge, což je série profesionálních monitorů, které se pyšní především věrnou reprodukcí barev.

Reklama

Oba monitory mají úhlopříčku 27 palců, využívají IPS panel a jsou učeny především profesionálním fotografům, grafikům a střihačům videa. Displej obou monitorů je schopen reprodukovat 99% barevného prostoru Adobe RGB. Maximální rozlišení displeje obou přírůstků je 2560 x 1440 pixelů.  Monitory jsou vybaveny závěsným senzorem, který lze umístit přes displej. Tento snímač umožňuje automatickou kalibraci barev. Oba nové přírůstky nabídnou také možnost zobrazení více než jedné miliardy barev.

EIZO uvede na trh dva nové 27" profesionální monitory
i Zdroj: PCTuning.cz

Monitory si jsou parametricky velice podobné a to i co se video vstupů týče. Oba jsou totiž vybaveny porty DVI-D, HDMI a DisplayPort. Kromě toho se dočkáme také USB rozbočovače se dvěma upstream a dvěma downstream porty USB. Těšit se můžeme také na nastavitelný ergonomický stojánek, díky němuž lze displej naklánět až o 25°, otočit až o 344°, natočit do polohy portrétu a výškově nastavovat v rozsahu 15 cm. 

EIZO uvede na trh dva nové 27" profesionální monitory
i Zdroj: PCTuning.cz

Zásadním rozdílem mezi oběma modely je, že model GC277 používá výkonnější 3D procesory, společně s 3D-LUT tabulkami. Navíc je dodáván se stínícím krytem, který je možné využít jak v režimu na šířku, tak i na výšku. Monitory EIZO ColorEdge CG277 a CX271 by měly být oficiálně představeny v rámci  Photography Show v Birminghamu v těchto dnech. Jejich ceny, ani přesné datum vydání bohužel prozatím známy nejsou

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama