lian-li-predstavi-na-cebit-2014-svoji-netradicni-skrin-dk01-ktera-ma-formu-stolu
Novinka Lian Li představí na CeBIT 2014 svoji netradiční skříň DK01, která má formu stolu

Lian Li představí na CeBIT 2014 svoji netradiční skříň DK01, která má formu stolu

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

28. 2. 2014 10:00 7

Výrobce kvalitních počítačových skříní, společnost Lian-Li Industrial Co. Ltd. oznámila, že v rámci veletrhu CeBIT 2014 v Hannoveru oficiálně představí svoji nevšední PC skříň DK01.

Reklama

O prototypu této skříně jsme Vás již před nějakou dobou informovali a nyní se konečně dočkáme oficiálního představení skříně s drobnými vylepšeními. Zajímavostí skříně je především to, že má formu počítačového stolu, do kterého můžete instalovat vaše komponenty. Implementovat počítačovou skříň do samotného stolu má jednu hlavní výhodu a to ušetření prostoru, který by zabírala klasická skříň. 

Lian Li představí na CeBIT 2014 svoji netradiční skříň DK01, která má formu stolu
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Jen pro připomenutí, celý stůl má rozměry 800 ×795 × 600, přičemž samotná skříň je vysoká přibližně 20 cm. To umožňuje instalaci široké škály komponent a to včetně základních desek velkých formátů jako je E-ATX či XL-ATX a chladičů procesoru o výšce až 18 cm. Do skříně lze namontovat také solidní množství pevných a SSD disků. Konkrétně lze využít 14 pozic pro 3,5palcové disky. Dovnitř šasi se dostaneme pouhým vysunutím šuplíku, na jehož strany lze namontovat až tři 120mm ventilátory nebo radiátor vodního chlazení s maximální délkou 360 mm. Svými komponentami se potom můžete kochat prostřednictvím prosklené desky stolu. Zbytek konstrukce je vyveden z hliníku. 

Kromě tohoto netradičního počinu bychom se na CeBIT měli těšit také na midi-tower skříň PC-A51, společně s aktualizovanými verzemi skříní PC-B16 a PC-A61. Všechny modely byly vyvinuty na základě zpětné vazby od uživatelů. Dále by měla být představena dvojice dosud neznámých skříní, o nichž zatím výrobce mlčí a chystá si je jako překvapení. 

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama