toshiba-vydava-nove-vysokokapacitni-usb-3-0-flash-disky-transmemory-pro
Novinka Toshiba vydává nové vysokokapacitní USB 3.0 flash disky TransMemory Pro

Toshiba vydává nové vysokokapacitní USB 3.0 flash disky TransMemory Pro

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

27. 2. 2014 06:00

Divize digitálních produktů společnost Toshiba představila řadu svých nových vysokokapacitních flash disků TransMemory Pro s rozhraním USB 3.0. 

Reklama

Díky použití portu USB 3.0 se všechny modely pochlubí solidní rychlostí čtení a zápisu. Rychlost čtení by měla dosahovat až 222 MB/s a rychlost zápisu potom 205 MB/s. Dalším aktivem nové řady flash disků je vestavěný bezpečnostní software, který zajišťuje šifrování dat a ochranu flash disku pomocí hesla. Na disku je navíc možné vytvářet své soukromé oddíly zajištěné heslem, společně s veřejnými oddíly. 

Toshiba vydává nové vysokokapacitní USB 3.0 flash disky TransMemory Pro
i Zdroj: PCTuning.cz

Jak jsem zmínil už v nadpisu, flash disky TransMemory Pro nabídnou solidní kapacitu. K dostání budou kapacitní varianty 64 GB a 128 GB. TransMemory Pro od Toshiba je tedy ideálním řešením pro uživatele, kteří potřebují bezpečné a rychlé přenosné datové úložiště s vysokou kapacitou. 

Vysoká kapacita a solidní přenosová rychlost je samozřejmě vykoupena cenou, která je poměrně vysoká. Za 64GB variantu totiž zaplatíme 129,99 dolarů (2 600 Kč), zatímco 128GB model stojí 199,99 dolarů (4 000 Kč). 

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama