motorola-pracuje-na-svych-chytrych-hodinkach
Novinka Motorola pracuje na svých chytrých hodinkách

Motorola pracuje na svých chytrých hodinkách

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

27. 2. 2014 15:00

Ať chceme nebo nechceme, tzv. nositelná zařízení jsou trendem posledních dní, o čemž svědčí i řada výrobků představených v rámci veletrhu MWC. 

Reklama

Motorola bohužel na této akci nepředstavila žádné nové zajímavé výrobky, ale slíbila, že v blízké budoucnosti chystá vydání svého dalšího nositelného chytrého zařízení. Motorola totiž již před nějakou dobou vydala fitness tracker MotoACTV, který se ale přílišného úspěchu nedočkal.

To, že prosadit se svými chytrými hodinkami nebude vůbec jednoduché, je asi každému jasné, protože tomuto segmentu již dominují značky jako Samsung, Sony či Pebble se svými produkty. První informace o těchto chytrých hodinkách byly k vidění na oficiální Twitterové stránce výrobce. Výrobce bohužel zatím neodhalil žádnou fotografii, ani přesnější specifikace. 

Motorola pracuje na svých chytrých hodinkách
i Zdroj: PCTuning.cz

Fitness tracker MotoACTV

Společně s hodinkami chystá Motorola rozjet také webovou aplikaci Moto Maker, která umožní uživatelům vzhledové přizpůsobení chystaného chytrého telefonu Moto X ještě před jeho objednáním. Možná si říkáte, že, stejně jako při nákupu telefonů Motorola, bude i tuto službu možno využít pouze za velkou louží, ale opak je pravdou. Motorola slibuje, že by služba měla být použitelná i na mexickém a evropském trhu. Službu by mělo jít využít už od druhého čtvrtletí tohoto roku.

Vraťme se ale k chytrým hodinkám. Motorola chce vsadit především na to, že obdobné produkty od konkurence mají nízkou výdrž a svým vzezřením jsou zaměřeny pouze na úzkou skupinu lidí. Víceprezident společnosti Motorola Rick Osterloh prohlásil, že se chce Motorola při návrhu svých hodinek více zaměřit na řešení spotřebitelských problémů, jako je styl či výdrž baterie. Mělo by se tedy jednat o podstatně stylovější záležitost, než kterou je představený fitness tracker MotoACTV. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama