philips-uvadi-na-trh-dva-nove-aio-monitory-s-os-android-jelly-bean
Novinka Philips uvádí na trh dva nové AiO monitory s OS Android Jelly Bean

Philips uvádí na trh dva nové AiO monitory s OS Android Jelly Bean

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

27. 2. 2014 12:00

Společnost MMD, což je licenční partner vyrábějící monitory pro značku Philips, představila dva nové dotykové monitory s funkcionalitou All-in-One PC.

Reklama

K dostání budou dva modely monitorů, označených jako S231C4AFD a S221C4AFD, s velikostmi úhlopříček 21,5 a 23 palců. Monitory mají širokoúhlý obraz s poměrem stran 16:9 a Full HD rozlišením. Monitory jsou určeny jak pro domácí použití, tak do veřejně přístupných prostor, jako jsou webové kavárny, školy či hotelová lobby.

Další specifikace obou monitorů zahrnují pozorovací úhly 178 stupňů v obou směrech, jas 250 cd/m2 a možnost zobrazení 16,7 milionu barev. Uvnitř monitorů je integrováno quad-core SoC NVIDIA Tegra T33 s frekvencí 1,6 GHz společně se 2 GB DDR3 pamětí. Vnitřní úložná kapacita je zajištěna pomocí 8 GB EMMC disku. Kapacitu lze dále rozšířit pomocí SDHC karty či externího harddisku.

Philips uvádí na trh dva nové AiO monitory s OS Android Jelly Bean
i Zdroj: PCTuning.cz

Zobrazovací vstupy zahrnují analogový D-Sub (VGA) konektor a port MHL-HDMI. K internetu se lze připojit pomocí kabelu díky zdířce pro připojení konektoru RJ45 nebo bezrátově za pomoci Wi-Fi standardu 802.11 b/g/n. Další konektivita je zajištěna pomocí dvou portů USB 2.0 a klasických audio konektorů, k nimž je možné připojit sluchátka či headset. V rámu monitoru je umístěna 1Mpx webová kamera.

Pokud se rozhodnete monitory využít jako samostatné AiO PC, můžete využít prostředí předinstalováného operačního systému Andorid 4.2. Monitory jsou vybaveny také stojanem, který lze naklonit v rozsahu mezi 12 a 54 stupni.

Model S221C4AFD bude k dostání za cenu 359 liber (12 000 Kč), zatímco cena většího modelu byla stanovena na 389 £ (13 000 Kč).

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama