firmy-koenigsegg-a-razer-se-staly-partnery
Novinka Firmy Koenigsegg a Razer se staly partnery

Firmy Koenigsegg a Razer se staly partnery

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

27. 2. 2014 10:00 2

Včera bylo uzavřeno poměrně netradiční spojenectví, kdy se staly partnery výrobce herních periferií Razer a tvůrce sportovních automobilů, společnost Koenigsegg. 

Reklama

Výsledkem tohoto partnerství by měla být speciální limitovaná edice notebooku Razer Blade. Tato edice se ponese především v duchu atraktivního designu a výkonu, což jsou hlavní specifika obou značek. Spolupracovat by společně měla centrála Koenigsegg v Ängelholmu ve Švédsku a San Franciská projekční kancelář Razer. 

Firmy Koenigsegg a Razer se staly partnery
i Zdroj: PCTuning.cz

Společně by inženýrské týmy měly vytvořit novou omezenou edici notebooků Razer Blade, která by se však neměla masově prodávat. Notebook by mělo dostat pouze několik vyvolených majitelů vozů Koenigsegg a také dva šťastlivci z řad fanoušků značky Razer. Hlavním aktivem nového herního notebooku by měla být, kromě designu, také velice tenká konstrukce a šasi obráběná pomocí CNC obráběcích strojů. 

Firmy Koenigsegg a Razer se staly partnery
i Zdroj: PCTuning.cz

Omezená edice notebooku Blade by měla být představena na ženevském autosalonu příští měsíc. Podle vyjádření CEO společnosti Razer by spolupráce mezi oběma společnostmi měla být dlouhodobá a podobných netradičních výrobků bychom se měli dočkat i v budoucnu.  

K oslavě uzavření partnerství mezi oběma výrobci, uvedl Razer na svých stránkách soutěž o dva Koenigseeg Razer Blade notebooky. Přihlásit se můžete zde

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama