sandisk-uvadi-na-trh-microsdxc-kartu-s-kapacitou-128-gb
Novinka SanDisk uvádí na trh microSDXC kartu s kapacitou 128 GB

SanDisk uvádí na trh microSDXC kartu s kapacitou 128 GB

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

24. 2. 2014 12:00 3

Firma SanDisk Corporation oznámila vydání své nové paměťové karty s formátem microSDXC, která nabídne kapacitu až 128 GB.

Reklama

Jedná se tedy o microSD paměťovou kartu s nejvyšší kapacitou, která je v současnosti na trhu k dostání. Karta je určena především pro uživatele chytrých telefonů a tabletů, kteří vyžadují vysokou kapacitu k ukládání aplikací, fotografií, hudebních skladem a videí. 

Nová série splňuje rychlostní standard UHS-I, je tedy vhodná i pro nahrávání Full HD video obsahu. K lepší organizaci dat na kartě vyvinul SanDisk vlastní aplikaci SanDisk Memory Zone, kterou je možné stáhnout na Google Play. 

SanDisk uvádí na trh microSDXC kartu s kapacitou 128 GB
i Zdroj: PCTuning.cz

Tato aplikace umožňuje uživatelům snadno prohlížet, třídit, ukládat a zálohovat všechny soubory z vašeho chytrého zařízení na microSD kartu. Tento software využívá mimo jiné novou funkci OptiMem, která umožňuje uživatelům automaticky přenášet některé fotografie a videa na microSD kartu. Zároveň je tato aplikace schopna informovat uživatele, pokud volná kapacita klesne pod předem stanovenou hranici. 

Série nových vysokokapacitních microSDXC karet je již nyní k dostání v kapacitách od 8 do 128 GB za ceny od 29,99 (600 Kč) do 199,99 dolarů (4 000 Kč).  

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama