hp-chysta-vydani-hybridniho-notebooku-hp-pavilion-x360
Novinka HP chystá vydání hybridního notebooku HP Pavilion X360

HP chystá vydání hybridního notebooku HP Pavilion X360

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

25. 2. 2014 09:00

Pokud jste fanoušky konvertibilních hybridních zařízení stylu Lenovo Yoga, pak vás určitě zaujme zpráva o chystaném notebooku Pavilion X360 od Hawlett-Packard.

Reklama

Nový produkt se může pochlubit především možností otočení displeje o 360 stupňů. Použitý displej je 11palcový a lze ji otočit do čtyř různých režimů. Vyjma otevření jako tabletu či notebooku, lze zařízení polohovat také do režimu "stand" a "tent". V poloze "stand" je notebook postaven na klávesnici, polohu tzv. "stanu" snad netřeba vysvětlovat. Co je zajímavé, je fakt, že se klávesnice automaticky vypne, když je otočena do režimu tabletu. 

HP chystá vydání hybridního notebooku HP Pavilion X360
i Zdroj: PCTuning.cz

Podívejme se ale na další specifikace. Nový Pavilion X360 váží solidních 1,4 kg. Notebook využívá zmíněný 11palcový displej s HD rozlišením (1366 × 768 pixelů), který lze ovládat za pomoci až 10 dotyků naráz. Uvnitř notebooku nalezneme procesor Intel Pentium ze série Bay Trail. Výdrž baterie by se měla pohybovat přibližně okolo čtyř hodin. V rámu displeje je integrována HP TrueVision HD webová kamera. Konektivita zahrnuje trojici USB konektorů, společně s portem HDMI plné velikosti.

HP chystá vydání hybridního notebooku HP Pavilion X360
i Zdroj: PCTuning.cz

Hlavním aktivem notebooku, který ho odlišuje od konkurence je jeho vzhled, který kombinuje stříbrný rámeček okolo klávesnice a červený nástřik na zbytku notebooku. 

Prodej hybridního zařízení by měl začít už 26. února a to za cenu solidních 400 dolarů, tedy asi 8 000 Kč, což je výrazně nižší cena než u produktů Lenovo Yoga. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama