optoma-uvadi-na-trh-novy-full-hd-led-projektor-hd91
Novinka Optoma uvádí na trh nový Full HD LED projektor HD91

Optoma uvádí na trh nový Full HD LED projektor HD91

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

20. 2. 2014 12:00 2

Společnost Optoma přichází na náš trh s novým Home Cinema projektorem HD91, který zvládne promítat ve Full HD rozlišení. 

Reklama

Projektor je novou vlajkovou lodí společnosti v segmentu projektorů, plnících funkci domácího kina. Jak jsem již zmínil, projektor zvládne promítat v rozlišení 1920 × 1080 pixelů a využívá technologii Advance LED Switching, která výrazně zvyšuje stabilitu obrazu. Oproti běžným projektorům s lampovým podsvícením, poskytuje LED podsvícení HD91 konzistentnější jas a věrnější barevné podání. 

Optoma uvádí na trh nový Full HD LED projektor HD91
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Aby byla zachována kvalita obrazu, může mít promítaný obraz  maximální velikost úhlopříčky 380 cm. Kromě toho nabídne projektor kontrastní poměr 500 000:1 a podporu promítání 3D obsahu. Jas, resp. svítivost projektoru činí 1000 ANSI lumenů. Mezi další funkce patří například PureMotion4, což je čtvrtá generace technologie pro zpracování a řízení pohyblivého obrazu, která do jisté míry eliminuje rozmazávání a chvění obrazu při rychlých akčních sekvencích promítaného obsahu. Technologie PureColour a Dynamic Black by měly zajistit věrnou reprodukci barev promítaného obrazu. 

Jako volitelné příslušenství si lze k projektoru přikoupit také 3D brýle Optoma ZF2100. Projektor by měl být u nás k dispozici od března za doporučenou maloobchodní cenu 99 990 Kč

Zdroj: TZ Optoma

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama