aoc-uvadi-na-trh-dva-nove-dotykove-monitory-s-full-hd-rozlisenim
Novinka AOC uvádí na trh dva nové dotykové monitory s Full HD rozlišením

AOC uvádí na trh dva nové dotykové monitory s Full HD rozlišením

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

20. 2. 2014 08:00

Společnost AOC, přední výrobce zobrazovacích zařízení, představila a uvedla na trh dvojici nových dotykových monitorů, které doplní sérii s označením i72. 

Reklama

Oba monitory se pochlubí především možností ovládání pomocí až deseti dotyků najednou. Společné mají také Full HD rozlišení a využití kvalitního IPS panelu. Využitý typ panelu zaručuje kvalitní obraz a solidní pozorovací úhly. K dostání bude 21,5" označená jako i2272Pwhut a 23,6" varianta s označením i2472Pwhut. Dalšími společnými rysy obou modelů bude možnost náklonu displeje od 15° do 57°. Oba modely jsou navíc vybaveny integrovaným mikrofonem a webovou kamerou vestavěnou do rámu, která zvládne natáčet v HD rozlišení.

AOC uvádí na trh dva nové dotykové monitory s Full HD rozlišením
i Zdroj: PCTuning.cz

Monitory se pochlubí také certifikací pro Windows 8, mají tedy podporu různých gest v prostředí tohoto operačního systému. Co se týče specifikací, oba modely využívají, jak jsem již zmínil, typ displeje IPS, díky čemuž nabídnou pozorovací úhly 178 stupňů v obou směrech. Kromě toho mají oba monitory Full HD rozlišení a využívají WLED podsvícení, tedy podsvícení za pomoci bílých LED diod. Další specifikace zahrnují například jas 250 cd/m2 či dobu odezvy 5 ms. K propojení monitoru s PC můžeme využít dvojici portů HDMI, společně s jedním D-Sub konektorem. Podporována je také funkce MHL pro připojení chytrých zařízení.

AOC uvádí na trh dva nové dotykové monitory s Full HD rozlišením
i Zdroj: PCTuning.cz

Kromě toho se dočkáme také dvou portů USB 3.0 a dvou portů USB 2.0, do nichž lze přes monitor připojovat další periferie. Kromě vestavěného mikrofonu a webkamery určitě potěší také duo integrovaných 2W reproduktorů. Menší 21,5palcová verze je u nás již k dostání za cenu pohybující se kolem 8 200 Kč. Cena většího modelů zatím známá není. 

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama