tesoro-chysta-predstaveni-svych-novych-hernich-periferii-na-veletrhu-cebit-2014
Novinka Tesoro chystá představení svých nových herních periferií na veletrhu CeBIT 2014

Tesoro chystá představení svých nových herních periferií na veletrhu CeBIT 2014

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

17. 2. 2014 11:00

Na nadcházejícím veletrhu CeBIT 2014 se chystá společnost Tesoro Technology USA Inc. představit několik nových herních periferií, na které se můžeme těšit v letošním roce, společně z ukázkou již vydaných produktů. 

Reklama

V první řadě by měly být prezentovány již vydané klávesnice Lobera a Lobera Supreme, o nichž jsme Vás již informovali. Kromě toho představí Tesoro své nové produkty, mezi které patří například mechanická klávesnice Tizona, společně s mechanickým numerickým blokem Tizona NumPad. Uvedena bude také klávesnice Tizona Elite, která bude vybavena LED podsvícením s libovolným výběrem barev. U tohoto modelu bude také možné odpojit numerický blok na pravé straně a připojit ho na stranu levou. Obě chystané herní klávesnice by měly být mechanické pouze z 80%, což si lze vyložit tak, že nabídnou i některá membránová tlačítka a klávesy.

Tesoro chystá představení svých nových herních periferií na veletrhu CeBIT 2014
i Zdroj: PCTuning.cz

Mechanická klávesnice Tesoro Lobera představená v lednu

Kromě klávesnic bude představena také pogumovaná verze laserové myši Shrike, která bude vybavena novým laserovým snímačem a bude k dostání v nových barevných provedeních. Představena bude také plně mechanická klávesnice Excalibur, společně s jinými produkty, které byly vydány již během loňského roku. 

Tesoro chystá představení svých nových herních periferií na veletrhu CeBIT 2014
i Zdroj: PCTuning.cz

Pozvánka na CeBIT 2014

Na veletrhu CeBIT chce Tesoro odhalit také budoucí plány a směr, kterým se bude společnost ubírat, ať už v oblasti profesionálních eSport produktů, tak produktů pro příležitostné hráče. Na více informací o chystaných produktech si budeme muset počkat až do 10 března, kdy se bude zmíněný veletrh startovat. 

Zdroj: TZ Tesoro

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama