be-quiet-predstavilo-dve-nove-rady-napajecich-zdroju-pro-mini-pc
Novinka Be quiet! představilo dvě nové řady napájecích zdrojů pro Mini PC

Be quiet! představilo dvě nové řady napájecích zdrojů pro Mini PC

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

11. 2. 2014 14:00 2

Německá společnost be quiet! přidává do své nabídky napájecích zdrojů dvě nové řady PSU označené jako SFX Power 2 a TFX Power 2.

Reklama

Nové zdroje mají formát SFX a TFX, což je ostatně patrné již z jejich názvů. Hodí se tedy především do menších, kompaktních počítačových sestav, kde je zároveň vyžadován vysoký výkon. Obě nové série PSU využívají nově optimalizovanou technologii využití dvou 12voltových větví. Obě se navíc mohou pochlubit vysokou účinností, která dosahuje hodnoty až 89 %, čímž splňují standard 80 PLUS Bronze. Jeden zdroj série TFX Power 2 dosahuje dokonce účinnosti 91 %, splňuje tedy standard 80 PLUS Gold. 

Be quiet! představilo dvě nové řady napájecích zdrojů pro Mini PC
i Zdroj: PCTuning.cz

Kombinace vysoké účinnosti a 80 mm ventilátoru zajišťuje velice tichý a efektivní provoz. Navzdory malým rozměrům se mohou obě řady zdrojů pochlubit kabely dlouhými od 35 do 50 cm u modelů SFX a délky až 65 cm u modelů TFX. Zdroje dále nabídnou veškerou standardní kabeláž včetně 6+2pinového PCIe konektoru (u TFX zajištěno pomocí 6pinového adaptéru). Díky tomu můžete i své Mini PC vybavit přiměřeně výkonnou grafickou kartou. 

Be quiet! představilo dvě nové řady napájecích zdrojů pro Mini PC
i Zdroj: PCTuning.cz

Nové SFF (Small Form Factor) zdroje jsou dále vybaveny všemi důležitými bezpečnostními ochranami jaok je OCP, OVP, UVP, SCP a OPP. Podporovány jsou také stavy C6 a C7, které jsou nutné k provozu nejnovější generace procesorů Intel. 

Zdroje TXF Power 2 budou k dispozici ve dvou verzích a to se standardem účinnosti 80 PLUS Bronze nebo s certifikací 80 PLUS Gold. Obě varianty mají výkon 300 W. Doporučené maloobchodní ceny včetně DPH jsou 55 Euro (1 500 Kč) za Bronze verzi a 67 Euro (1 850 Kč) za verzi s certifikací 80 PLUS Gold. Série SFX nabízí také dva modely a to s výkonem 300 W a 400 W. 300W verze bude k dostání za 55 Euro (1 500 Kč), zatímco 400W bude stát 67 Euro (1 850 Kč). Všechny zdroje by měly být již nyní k dispozici na evropském trhu. 

Zdroj: 1, 2, 3

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama