huawei-predstavi-na-mwc-2014-sve-prvni-chytre-hodinky
Novinka Huawei představí na MWC 2014 své první chytré hodinky

Huawei představí na MWC 2014 své první chytré hodinky

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

11. 2. 2014 12:00 1

Veletrh MWC 2014 se kvapem blíží a začínají prosakovat první informace o produktech, které jednotlivý výrobci představí a to včetně čínského výrobce Huawei. 

Reklama

Na Mobile World Congress, který se bude tentokráte konat ve španělské Barceloně, si Huawei přichystal několik novinek včetně dvojice tabletů a nového chytrého telefonu, který ale nebude nástupcem současné vlajkové lodi Ascend P6. Pro představení nástupce tohoto modelu by měl Huawei využít nezávislou prezentační akci. 

Huawei představí na MWC 2014 své první chytré hodinky
i Zdroj: PCTuning.cz

Dalšími představenými produkty by měly být dva tablety, z nichž jeden by měl mít 7palcový a jeden 10palcový displej. První zmíněný tablet by měl nést označení MediaPad X1 7.0 a měl by nabídnout rozlišení displeje 1920 × 1200 pixelů. Vybaven by měl být SoC Huawei HiSilicon 910 Kirin se čtyřmi jádry Cortex A9 a frekvencí 1,6 GHz v kombinaci se 2 GB RAM pamětí. 

Huawei představí na MWC 2014 své první chytré hodinky
i Zdroj: PCTuning.cz

Ilustrační fotografie (chytré hodinky Locke Smatwatch)

Huawei by podle všeho měl využít MWC také k prezentaci svých vůbec prvních chytrých hodinek, které by měly být přímou konkurencí pro Sony a Samsung. O těchto hodinkách zatím nejsou známy žádné podrobnější informace. Na ty si budeme muset počkat skutečně až na samotný veletrh. Dalším čínským výrobcem, který chystá chytré hodinky je také společnost ZTE. Zda je představí již na MWC ale není jasné.  

Zdroj: 1, 2, 3, 4

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama