biostar-zahajuje-prodej-zakladni-desky-hi-fi-a88w-3d-se-socketem-fm2
Novinka BIOSTAR zahajuje prodej základní desky Hi-Fi A88W 3D se socketem FM2+

BIOSTAR zahajuje prodej základní desky Hi-Fi A88W 3D se socketem FM2+

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

10. 2. 2014 15:00 13

Posledním přírůstkem do série základních desek s přídomkem Hi-Fi se nyní stal model A88W 3D, který je vybaven paticí AMD FM2+ (s podporou APU Kaveri). 

Reklama

O představení této desky jsme Vás již před nějakou dobou informovali. Nyní však konečně míří na pulty obchodů. Už z názvu je patrné, že se jedná o základní desku založenou na čipové sadě AMD A88X, která využívá audio technologii Puro HiFi. Kromě toho se dočkáme také čtyř DIMM slotů, které je možné osadit operačními paměťmi DD3. Pro připojení pevných či SSD disků poslouží celkem osm SATA III konektorů. Deska je mimo jiné vybavena také 100% XDC pevnými kondenzátory.

BIOSTAR zahajuje prodej základní desky Hi-Fi A88W 3D se socketem FM2+
i Zdroj: PCTuning.cz

Na desce dále nalezneme jeden slot PCI-Express 3.0 x16, jeden slot PCI-Express 2.0 x16. Pro instalaci rozšiřujících karet dále poslouží dvojice slotů PCIe 2.0 x1 a dvě starší rozhraní PCI. Zadní panel je také vybaven celou řadou vstupů a výstupů včetně dvojice portů USB 3.0 a čtveřice portů USB 2.0, společně s tradičním rozhraním PS/2 pro připojení klávesnice. Co se zobrazovacích výstupů týče, můžeme využít HDMI, daul-link DVI a D-Sub (VGA) konektory. Nechybí samozřejmě ani ethernetový síťový port a šest zdířek pro připojení reproduktorů.

BIOSTAR zahajuje prodej základní desky Hi-Fi A88W 3D se socketem FM2+
i Zdroj: PCTuning.cz

Deska je určena především milovníkům kvalitního zvuku a videa, proto je vybavena vestavěným zesilovačem 3D Hi-Fi AMP a výkonným zvukovým čipem (Puro HiFi), který zajišťuje možnost kvalitního přehrávání 7.1 prostorového zvuku. Reprodukce videa je potom zajištěna díky podpoře přehrávání 3D obsahu přes HDMI port v rozlišení Full HD. Kromě toho je k dispozici také port dual-link DVI, který zvládne promítat obraz v rozlišení až 2560 × 1600 pixelů.

Cena nové desky se pohybuje okolo 76 liber, tedy přibližně 2 500 Kč. 

Zdroj: 1, 2, 3

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama