notebook-fujitsu-lifebook-ah42-m-je-nove-k-dostani-s-cpu-haswell
Novinka Notebook Fujitsu Lifebook AH42/M je nově k dostání s CPU Haswell

Notebook Fujitsu Lifebook AH42/M je nově k dostání s CPU Haswell

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

10. 2. 2014 12:00

Kromě notebooku pro lidi důchodového věku s označením GRANNOTE Fujitsu vydalo také aktualizovanou verzi Lifebook AH42/M s procesorem Haswell.

Reklama

Jedná se o notebook, který se pochlubí především svojí všestranností. Notebook je vybaven 15,6palcovým displejem s rozlišením HD.  Nově představený model k dostání s dvoujádrovým procesorem Intel Pentium 3558U z rodiny Haswell.

Notebook Fujitsu Lifebook AH42/M je nově k dostání s CPU Haswell
i Zdroj: PCTuning.cz

Procesor má frekvenci 1,7 GHz a jeho součástí je také integrovaná grafická karta Inte HD Graphics. Dále se, podle vybrané specifikace, dočkáme také 4 až 16 GB RAM pamětí. Úložný prostor zajišťuje tradiční pevný disk s kapacitou 750 GB. Konektivita AH42/M zahrnuje tři porty USB 3.0, jeden port USB 2.0, grafický výstup HDMI a gigabitový ethernetový port se zdířkou pro konektor RJ-45. Bezdrátově se lze připojit pomocí Wi-Fi a Bluetooth 4.0. 

Nový model, osazený Haswell procesorem se začíná prodávat v Japonsku, kde je k dostání se 4 GB RAM pamětí za 91 800 jenů, což je v přepočtu přibližně 18 000 korun. Možná si říkáte, že cena není příliš atraktivní a je spíše přemrštěná. V potaz ale musíme brát to, že na Japonském trhu je poměrně draho. Zatím není jasné, kdy začne distribuce notebooku do zbytku světa a za jakou cenu bude notebook k dostání na jiných trzích. 

Zdroj: 1, 2, 3

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama