herni-klavesnice-lobera-od-tesoro-jsou-nyni-k-dostani
Novinka Herní klávesnice Lobera od Tesoro jsou nyní k dostání

Herní klávesnice Lobera od Tesoro jsou nyní k dostání

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

7. 2. 2014 10:00 1

Společnost Tesoro oznámila celosvětovou dostupnost svých herních klávesnice Lobera G5NL a Lobera Supreme G5NFL, o nichž jsme Vás již informovali.

Reklama

Hlavní výhodou oproti konkurenci je podsvícení obou klávesnice. Konkrétně se dočkáme plného barevného podsvícení, které lze libovolně nastavit do několika barevných zón a režimů. Celkem lze nastavit 16,8 milionů barev v několika stupních jasu. 

Obě klávesnice v sobě skrývají vnitřní 512 kB paměť, do níž lze ukládat vytvořená makra. Ukládat můžete až 2 000 maker do pěti profilů. Podporována je také technologie N-Key Rollover, která zajistí možnost stisku více kláves naráz s tím, že všechny stisky by měly být zaznamenány a zpracovány. Na obou klávesnicích nalezneme také USB hub se dvěma porty.

Herní klávesnice Lobera od Tesoro jsou nyní k dostání
i Zdroj: PCTuning.cz

Rozdíl mezi klávesnicemi spočívá především v použitých spínačích kláves. Lobera G5NL je membránová klávesnice, která ale využívá vylepšenou membránu, jejíž stisk a zpětná vazba by měly být velice podobné jako u klávesnice mechanické. Pouze životnost je o něco nižší a činí 10 milionů úhozů. Lobera Supreme G5NFL je čistě mechanická klávesnice a její spínače mají životnost 50 milionů úhozů. 

Obě klávesnice by měly být nyní k dostání i na evropském trhu. Prodejní cena Lobera Supreme G5NFL je 119 € (3 200 Kč), zatímco membránová varianta bude k dostání za 79 € (2 150 Kč). 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama