valve-spustilo-steam-music-beta-dalsi-soucast-projektu-livingroom
Novinka Valve spustilo Steam Music Beta, další součást projektu Livingroom

Valve spustilo Steam Music Beta, další součást projektu Livingroom

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

6. 2. 2014 14:00 9

Ono Steam Music je vlastně jen integrace hudebního přehrávače do režimu Big Picture. Prozatím také umí přehrávat jen lokální hudbu, to se ale může změnit.

Reklama

Valve už delší dobu pracuje na přenesení Steamu do obýváků, ke větším úhlopříčkám a vytvořit z něj něco víc. Kvůli tomu byl už v roce 2011 představen režim Big Picture, který přeměnil prostředí klienta Steam pro sledování z větší vzdálenosti a uzpůsobil pro ovládání herním ovladačem. To letošní rok pokračovalo oznámením vlastního operačního systému Steam OS založeném na Linuxu, spolu s vlastními „konzolemi“ a ovladačem.

Valve spustilo Steam Music Beta, další součást projektu Livingroom
i Zdroj: PCTuning.cz

Valve nyní rozšiřuje Steam o přehrávač hudby. Ten zatím přehrává jen lokální písničky a alba, která najde v počítači. Není ale vyloučeno, že se v budoucnu objeví nějaký vlastní obchod s hudbou, nebo se Valve s někým spojí. Jedná se zatím jen o beta verzi.

Valve spustilo Steam Music Beta, další součást projektu Livingroom
i Zdroj: PCTuning.cz

Zatím jsou taktéž podporovány jen hudební soubory ve formátu MP3. Přehrávač je integrován tedy v režimu Big Picture a Steam OS (pokud máte povolené Beta aktualizace) a je možné jej ovládat i během hraní her. A jak si přehrávač vyzkoušet? Stačí se přidat do skupiny Steam Music a Valve vám pošle aktivační kód.

Jaký je váš názor? Podle Valve prý někteří při hře poslouchají hudbu. Patříte mezi tyto lidi? Snad se Valve nezabývá jen těmito věcmi a pracuje na Steam OS a dalších pro Steam důležitějších věcech.

Zdroj: 1, 2, 3

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama