na-joomladay-prague-prijedou-hlavni-vyvojari-joomly-a-guru-virtuemartu
Novinka Na JoomlaDay Prague přijedou hlavní vývojáři Joomly a guru VirtueMartu

Na JoomlaDay Prague přijedou hlavní vývojáři Joomly a guru VirtueMartu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 2. 2014 10:45

Svou účast na prvním oficiálním JoomlaDay v České republice potvrdili kromě spoluzakladatele Joomly Briana Teemana i její další světoznámí představitelé, vývojáři Radek Suski a David Hurley, a také guru VirtueMartu Max Milbers.

Reklama

JoomlaDay se bude konat 1. března 2014 na Fakultě informačních technologií ČVUT v Praze. Kromě zahraničních hostů se na něm objeví také zvučná jména z tuzemska jako Svatopluk Vít, který Joomlu do České republiky přivedl, nebo Jan Guziur, majitel Joomlaportal.cz, oficiálních stránek české Joomla komunity.

Organizátoři JoomlaDay Prague po Novém roce spustili nový interaktivní web, přes který je třeba se na akci zaregistrovat. Web funguje jako sociální síť, účastníci se tak mohou navzájem spřátelit, diskutovat (sami mezi sebou i s přednášejícími), či se registrovat na jednotlivé přednášky a workshopy.

O čem se na JoomlaDay bude mluvit? JoomlaDay odstartují přednášky zahraničních hostů, které se budou týkat zejména nové Joomly 3 a jejímu směřování, dále Joomla Framework – bázi pro vytváření webových aplikací, a VirtueMartu.

Další program bude rozdělen na několik tematických stagí a workroom, kde se budou jednotliví řečníci a lektoři věnovat Joomle z nejrůznějších možných hledisek – pro ilustraci několik názvů přednášek: Joomla a její licence, Jak dělat web, který vydělává, Inteligentní Joomla! web, Joomla! a hosting – výkon, zátěž, bezpečnost, Joomla na MS Windows, Napojení Joomla webů na další systémy, Programování pluginu krok za krokem apod.

Kromě toho si všichni účastníci budou moct v rámci sekce Round Table individuálně popovídat se zahraničními hosty nebo představit svůj vlastní projekt v sekci MŮJ PROJEKT za 5 minut. Máte-li zajímavé téma, pošlete ho na: katerina.kubova@easysoftware.cz.

Na JoomlaDay Prague přijedou hlavní vývojáři Joomly a guru VirtueMartu
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama