firma-ozone-prichazi-s-novou-prenosnou-herni-mysi-neon
Novinka Firma Ozone přichází s novou přenosnou herní myší Neon

Firma Ozone přichází s novou přenosnou herní myší Neon

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

5. 2. 2014 08:00 1

Neon, tak byla nazvána nová malá, elegantní, přenosná herní myš od společnosti Ozone, která se pochlubí oboustrannou konstrukcí a laserovým snímačem s vysokým rozlišením. 

Reklama

Myš bude k dispozici ve čtyřech barvách nebo spíše variantách barevného podsvícení. Hlavním aktivem myši je její laserový snímač, který nabídne rozlišení až 6400 DPI. Velikost rozlišení si lze volit přímo tlačítkem umístěným na těle myši, přičemž vybrat si můžete z nastavení 6400, 3500, 1800 a 800 DPI. Zvolený režim je indikován pomocí LED. 

Firma Ozone přichází s novou přenosnou herní myší Neon
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Jak jsem již zmínil, myš je vhodná jak pro leváky, tak pro praváky a to díky svojí univerzální oboustranné konstrukci. Boky myši jsou tvořeny pogumovaným povrchem, který zajišťuje dobré a pevné držení myši. Horní plocha herního hlodavce je potom potažena protiskluzovou pryží. Nechybí samozřejmě ani kabel opletený bužírkou.

Firma Ozone přichází s novou přenosnou herní myší Neon
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Na těle myši bychom měli nalézt až 8 programovatelných tlačítek, na které lze makra ukládat do 5 nezávislých profilů. Profily mohou být ukládány do vnitřní paměti, jejíž kapacita je 128 kB. Všechny makra, funkce a profily lze nastavovat pomocí softwaru, který je k myši dodáván.

Myš by měla na pulty obchodů dorazit již tento měsíc a to za cenu 49,90 €, tedy necelých 1 400 Kč. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama