samsung-galaxy-tab-3-lite-je-k-dostani-i-v-evrope
Novinka Samsung Galaxy Tab 3 Lite je k dostání i v Evropě

Samsung Galaxy Tab 3 Lite je k dostání i v Evropě

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

4. 2. 2014 15:00

V polovině ledna představil Samsung svůj nový cenově dostupný tablet s názvem Galaxy Tab 3 Lite, který nyní míří i na pulty evropských obchodů a to včetně těch českých.

Reklama

Nejprve si představme, co nejlevnější tablet z dílny Samsung vlastně nabízí. Galaxy Tab 3 ve verzi Lite je vybaven 7palcovým TFT displejem s rozlišením 1024 × 600 pixelů a procesorem Marvell PXA986 se dvěma jádry Cortex A9 a frekvencí 1,2 GHz. Kromě dual-core procesoru se dočkáme také 1 GB RAM pamětí a 8GB vnitřní paměti. K základnímu focení poslouží zadní 2Mpx fotoaparát. 

Samsung Galaxy Tab 3 Lite je k dostání i v Evropě
i Zdroj: PCTuning.cz

Zmíněný 8GB úložný prostor lze dále rozšířit vložením paměťové karty do microSD slotu. Co se konektivity týče, nabídne tablet port microUSB, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 a také GPS + GLONASS modul. Výdrž až osm hodin je zajištěna pomocí 3600 mAh baterie. Tablet má předinstalovaný operační systém Android 4.2 Jelly Bean s dotykovým rozhraním TouchWiz.

Přečtěte si více zpráv o chytrých telefonech a aplikacích pro ně - svetaplikaci.tyden.cz

Rozměry tabletu jsou 193,4 × 116,4 × 9,7 mm a jeho hmotnost činí 310 g. Tablet bude k dostání v černém a bílém povrchovém provedení. Nutno přiznat, že se jedná se o skutečný základ, proto byla i cena stanovena poměrně nízko a měla by se pohybovat kolem 4 000 Kč. Za verzi s 3G připojením si budete muset připlatit další 2 000 Kč.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama