gigabyte-vydava-mini-itx-zakladni-desku-j1800n-d2h
Novinka Gigabyte vydává mini-ITX základní desku J1800N-D2H

Gigabyte vydává mini-ITX základní desku J1800N-D2H

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

4. 2. 2014 09:00 3

Stejně jako před nedávnem MSI, i Gigabyte se rozhodl vydat mini-ITX základní desku, založenou na SoC Celeron J1800 z dílny Intel. 

Reklama

Základní deska má označení J1800N-D2H a je založena na zmíněném integrovaném SoC. Jedná se o dual-core SoC s frekvencí 2,53 GHz. K základní desce je možné připojit dva DDR3 paměťové moduly, pomocí dvou SO-DIMM slotů. Pevné či SSD disky lze potom připojit pomocí dvou SATA II (3 Gb/s) portů, umístěných nad slotem PCIe.

Gigabyte vydává mini-ITX základní desku J1800N-D2H
i Zdroj: PCTuning.cz

Další sloty, do nichž lze instalovat rozšiřující karty, zahrnují zmíněný jeden slot PCI-Express 2.0 x1 a slot mini PCI-Express. Konektivita zadního panelu je na tak malou desku poměrně rozsáhlá a zahrnuje zobrazovací výstupy HDMI a D-Sub, společně se čtyřmi USB 2.0 porty, jedním portem USB 3.0, gigabitovou ethernetovou zdířkou a tradičním konektorem PS/2 pro připojení myši či klávesnice.

Nutno dodat, že nová mini-ITX základní deska od Gigabyte využívá Ultra Durable napájecí systém a komponenty. Produkt je již k dostání i u nás za cenu pohybující se kolem 1 600 Kč.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama