msi-predstavilo-svoje-nove-desktopove-aio-pc-ae202
Novinka MSI představilo svoje nové desktopové AiO PC AE202

MSI představilo svoje nové desktopové AiO PC AE202

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

29. 1. 2014 08:00

AE202, tak bylo nazváno nové All-in-One PC od společnosti MSI. Jedná se o PC, které je vestavěno do 19,5palcového monitoru a je vybaveno energeticky úsporným (ULV) procesorem Intel.

Reklama

Displej monitoru zvládne zobrazovat v rozlišení Full HD a je vybaven LED podsvícením. Díky své nízké spotřebě a poměrně velkému monitoru je AiO PC vhodné pro podnikové užití, do škol, obchodů, výstavních prostor a k jinému komerčnímu využití. 

MSI představilo svoje nové desktopové AiO PC AE202
i Zdroj: PCTuning.cz

Uvnitř PC je nainstalován dvoujádrový ULV procesor Intel Celeron 1037U, společně se 4 GB RAM pamětí, 500GB pevným diskem a integrovanou grafickou kartou Intel HD Graphics. Celý systém je založen na čipové sadě Intel NM70. Spotřeba elektrické energie počítače by neměla překročit 65 W. Dočkáme se také přeinstalovaného operačního systému Windows 7 Home Premium (64bit).

Na AE202 je umístěna celá řada I/O portů, včetně dvojice portů USB 3.0 a čtečky paměťových karet, které jsou umístěny na levé straně monitoru. Na zadní straně je potom konektivita rozšířena o výstup HDMI, dva porty USB 2.0, konektor pro připojení síťového kabelu s koncovkou RJ45 a klasické audio konektory. Protože je PC určeno i k použití v obchodech, dočkáme se tradičního COM portu, pomocí něhož lze připojit například čtečku čárových kódů nebo tiskárnu účtenek. K internetu se lze připojit také za pomoci Wi-Fi. 

MSI představilo svoje nové desktopové AiO PC AE202
i Zdroj: PCTuning.cz

Rozměry nového přírůstku jsou 513,2 × 392,1 × 87 mm a jeho hmotnost činí 7,65 kg. Samotné PC je vyvedeno v černé barvě. Monitor je potom lemován "skleněným" rámečkem. Nutno dodat, že AE202 splňuje certifikace RoHS a ENERGY STAR, takže se jedná o ekologicky přátelský výrobek. Tisková zpráva MSI se bohužel nezmiňuje o datu vydání, ani o ceně nového produktu. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama