msi-predstavilo-univerzalni-notebook-cx61-2pc
Novinka MSI představilo univerzální notebook CX61 2PC

MSI představilo univerzální notebook CX61 2PC

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

28. 1. 2014 11:00 2

MSI je známé hlavně díky svým výkonných herních notebookům a notebookům šitým na míru profesionálům. Nyní však přichází s modelem CX61 2P, který je určen k oběma účelům.

Reklama

CX61 2PC je ideální notebook pro uživatele, kteří chtějí na notebooku pracovat a zároveň si občas něco zahrát. Notebook má 15,6palcový anti-reflexní displej, u něhož si uživatelé mohou vybrat ze dvou variant rozlišení a to HD (1366×768 pixelů) a Full HD (1920×1080 pixelů). Vybrat si můžete také ze dvou variant procesorů Intel Core 4. generace. K dostání budou procesory Core i7 a Core i5. Můžete si také vybrat až 16 GB RAM pamětí instalovaných do dvou DDR3L DIMM slotů.  

MSI představilo univerzální notebook CX61 2PC
i Zdroj: PCTuning.cz

O grafický výkon notebooku se stará diskrétní grafická karta NVIDIA GeForce GT820M se 2 GB DDR3 pamětí. Díky ní si budete moci bez problémů zahrát většinu současných titulů. Podporována je také technologie Audio boost, která využívá vestavěný zesilovač. K připojení sluchátek či reproduktorů poslouží zlacené audio konektory. Díky tomu je notebook vhodný také k přehrávání multimédií. 

MSI představilo univerzální notebook CX61 2PC
i Zdroj: PCTuning.cz

Vzhled notebooku je velice decentní a stylový. Povrch je tvořen elegantním šedým nástřikem. Díky hmotnosti 2,5 kg a rozměrům 383 × 249,5 × 32,3 mm je možné notebook pohodlně používat i na cestách. Mezi další komponenty patří DVD Super Multi optická mechanika, 2kanálové reproduktory a webkamera, která je schopná natáčet video v HD kvalitě. O napájení se stará šestičlánková baterie s kapacitou 4400 mAh. 

MSI představilo univerzální notebook CX61 2PC
i Zdroj: PCTuning.cz

Konektivita notebooku zahrnuje video výstupy D-Sub a HDMI 1.4. K internetu se jde připojit pomocí gigabitového ethernetového portu nebo bezdrátově díky Wi-Fi standardu 802.11 b/g/n. Na notebooku je výrobcem předinstalován operační systém Windows 8.1. 

MSI bohužel zatím nezveřejnilo cenu nového notebooku. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama