iphone-6-dostane-vetsi-displej-tvrdi-analytik
Apple Novinka iPhone 6 dostane větší displej, tvrdí analytik

iPhone 6 dostane větší displej, tvrdí analytik

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 1. 2014 13:30

Příští model telefonu společnosti Apple, jež by mohl nést označení iPhone 6, má přinést velkou změnu. Analytik společnosti Cowen and Company Timothy Arcuri předpovídá, že by displej mohl narůst do velikosti 4,8 palce.

Reklama

Použití většího displeje očekávali analytici již u iPhonu 5s. Nakonec ale v tomto ohledu zůstalo od doby „pětky“ vše při starém. Další změnu by mělo přinést až uvedení osmé generace nejpopulárnějšího telefonu.

Podle analytika Timothy Arcuriho Apple již učinil definitivní rozhodnutí ohledně velikosti displeje chystané nové generace iPhonu. iPhone 6 by měl údajně také podporovat nejnovější WiFi standard 802.11 a/c a přinést další nové funkce v rámci operačního systému iOS.

Spekulace o větším displeji nadcházející generace iPhonu nejsou překvapivé. O jeho úhlopříčce se začalo na webu diskutovat prakticky jen několik minut poté, co Apple představil aktuální modely iPhone 5S a 5C.

O tom, že úhlopříčku displeje iPhonu 6 by mohlo charakterizovat číslo mezi 4,5 a 5 palci, informoval již dříve Ming-Chi Kuo z firmy KGI Securities.

Zdroj: GSMArena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama