zotac-pridava-do-sve-nabidky-dve-nova-minipc-ze-serie-zbox-nano
Novinka ZOTAC přidává do své nabídky dvě nová miniPC ze série ZBOX nano

ZOTAC přidává do své nabídky dvě nová miniPC ze série ZBOX nano

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

24. 1. 2014 09:00

Společnost ZOTAC International rozšiřuje svoji nabídku miniaturních počítačů ZBOX nano o dva nové modely, které mají označení ID68 a ID69 a jsou vybaveny výkonnými procesory Haswell. 

Reklama

Prvním přírůstkem je miniPC ZOTAC ZBOX nano ID68, který je osazen nízkonapěťovým dvoujádrovým procesorem Intel Core i5 4200U, jehož základní frekvenci 1,6 GHz lze díky technologii Turbo Boost zvýšit až na 2,6 GHz. Procesor dále využívá 3MB L2 vyrovnávací paměť. Kromě poměrně výkonného procesoru se dočkáme integrované grafické karty Intel HD Graphics 4400. 

ZOTAC přidává do své nabídky dvě nová miniPC ze série ZBOX nano
i Zdroj: PCTuning.cz

Druhý model s označením ZOTAC ZBOX nano ID69 nabídne ještě o poznání výkonnější, energeticky úsporný procesor Intel Core i7 4500U. Procesor je opět vybaven dvěma jádry s frekvencí 1,8 GHz a 4 MB L2 cache. Pomocí TurboBoost je možné tuto frekvenci zvýšit až na 3.0 GHz. Tento model také využívá integrovanou grafickou kartu Intel HD Graphics 4400. 

Oba modely můžou být vybaveny 4 GB DDR3 pamětí a 500GB pevným diskem. Za tuto variantu, označenou přídomkem PLUS, si samozřejmě budeme nuceni připlatit. Druhou možností je si operační paměti a disk nainstalovat sami, dle vlastních preferencí. 

ZOTAC přidává do své nabídky dvě nová miniPC ze série ZBOX nano
i Zdroj: PCTuning.cz

Přes svoje minimalistické rozměry jsou nové dva modely série ZBOX nano vybaveny širokou škálou I/O prvků. Mezi ty patří například čtveřice portů USB 3.0, konektor eSATA pro připojení externího disku či gigabitový ethernetový port. Pro připojení monitoru lze využít výstupy HDMI a DisplayPort. Na čelní straně obou zařízení je možné využít další dva konektory USB, čtečku paměťových karet a audio jack zdířky. K oběma modelům je dodávána Wi-Fi anténa, která umožňuje bezdrátové připojení k internetu, a nechybí ani možnost využití technologie Bluetooth 4.0.

Pokud se rozhodnete přidělat miniPC na zeď či na zadní stranu monitoru, můžete využít montážní systém VESA75/100. Oba modely jsou u nás již k dostání. Orientační ceny jednotlivých variant jsou následující:

  • ZOTAC ZBOX nano ID68 PLUS – 13 700 Kč
  • ZOTAC ZBOX nano ID68 – 11 200 Kč
  • ZOTAC ZBOX nano ID69 PLUS – 16 800 Kč
  • ZOTAC ZBOX nano ID69 - 14 300 Kč

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama