samsung-vydal-oficialni-aplikaci-pro-olympiadu-v-soci-android
Novinka Samsung vydal oficiální aplikaci pro olympiádu v Soči [Android]

Samsung vydal oficiální aplikaci pro olympiádu v Soči [Android]

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 1. 2014 07:30

Společnost Samsung představila mobilní aplikaci Wireless Olympic Works (WOW) pro zimní olympijské hry v Soči 2014. WOW promění zařízení s Androidem v mobilní sportovní stanice, které díky variabilnímu nastavení poskytnou fanouškům žádané informace přesně podle jejich potřeb.  

Reklama

Aplikace Public WOW zajišťuje sportovním fanouškům spolehlivý a rychlý přístup k aktuálním rozvrhům, nejčerstvějším výsledkům, medailovým umístěním a olympijským rekordům. Public WOW rozšiřuje nabídku služeb aplikace WOW určené pro mobilní komunikaci mezi organizátory olympijských her.

„Samsung nabízí fanouškům z celého světa přímý přístup k dění na olympijských hrách v Soči 2014 a umožňuje jim, aby si podle svého zájmu vybrali, které informace chtějí dostávat,” řekl WS Lee, Senior Vice President New Business Development divize mobilní komunikace společnosti Samsung Electronics. „Naše specializované týmy po celý rok prověřovaly připravenost technologie WOW jak pro uživatele z řad fanoušků a přímých návštěvníků her, kterým zajišťuje jedinečný zážitek, tak pro organizátory a zaměstnance, pro které je důležitým komunikačním kanálem zajišťujícím hladký průběh všech aktivit.”

Všichni uživatelé smartphonů a tabletů s Androidem si mohou stáhnout aplikaci WOW z obchodu Samsung Apps nebo prostřednictvím Google Play a získají tak ojedinělý přístup k veškerému dění na zimních olympijských hrách. 

Samsung vydal oficiální aplikaci pro olympiádu v Soči [Android]
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Samsung TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama