ces-2014-corsair-predstavil-novou-herni-mys-a-klavesnici-ze-serie-raptor
Novinka CES 2014: Corsair představil novou herní myš a klávesnici ze série Raptor

CES 2014: Corsair představil novou herní myš a klávesnici ze série Raptor

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

10. 1. 2014 08:00

Corsair využil svoji účast na veletrhu CES v Las Vegas k představení dvou nových herních periferií ze série Raptor, kterými je herní myš Raptor M45 a klávesnice Raptor K40. 

Reklama

Prvním přírůstkem do série Raptor je herní klávesnice Corsair Raptor K40, což je membránová klávesnice se 100% pokrytím anti-ghosting technologie a full-key rollover přes USB. Klávesnice má mimo jiné také plně přizpůsobitelné podsvícení, u něhož si lze z 16,8 milionů barev. 

CES 2014: Corsair představil novou herní myš a klávesnici ze série Raptor
i Zdroj: PCTuning.cz

Nechybí samozřejmě ani 6 programovatelných herních kláves, na která lze díky třem profilovým klávesám uložit až 18 funkcí. Profily je možné ukládat do vnitřní paměti klávesnice. K dispozici jsou také multimediální klávesy, umístěné v levé vrchní části klávesnice. Pomocí těchto tlačítek lze ovládat přehrávač hudby či videa. Klávesnice bude k dostání již tento měsíc a její cena byla stanovena na 79,99 dolarů, což je asi 1 600 Kč.

Druhou novinkou od Corsair je nástupce úspěšné myši Raptor M40, kterým je model Raptor M45. Myš je také lehčí a jednodušší alternativou k modelu M65. Jedná se o herní myš vybavenou optickým senzorem Pixart PMW3310, který zvládne snímat v rozlišení až 5000 DPI. Mezi další její funkce výhody patří například high-mass rolovací tlačítko, soft-touch povrchová úprava či kluzné podložky z PTFE gumy.  

CES 2014: Corsair představil novou herní myš a klávesnici ze série Raptor
i Zdroj: PCTuning.cz

Raptor M45 má také nastavitelnou hmotnost, kterou lze změnit pomocí přiložených závaží, a 7 programovatelných tlačítek. Na tlačítka lze pomocí dodávaného software nastavovat makra a další herní funkce. Na těle myši je umístěno tlačítko pro přepínání režimů DPI, které umožňuje rychle přepínat mezi vysokým a nízkým rozlišením snímače přímo při hraní. 

Herní myš Raptor M45 by měla být taktéž k dispozici již tento za cenu 59,99 dolarů, tedy asi 1 200 Kč.  

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama