spolecnost-corsair-predstavila-nove-modularni-psu-s-vykonem-1500w
Novinka Společnost Corsair představila nové modulární PSU s výkonem 1500W

Společnost Corsair představila nové modulární PSU s výkonem 1500W

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

9. 1. 2014 09:00 1

Corsair se v poslední době činí a vydává jeden produkt za druhým. Mezi touto záplavou produktů je možná vydání napájecího zdroje poměrně nezajímavé. Ale pozor, nový zdroj AX1500i je jedinečný.

Reklama

Jedinečný je svým výkonem, který, jak už jistě tušíte, činí 1500 W. O čem název nevypovídá je účinnost zdroje, která by měla dosahovat až 94 % při 50 % zatížení. Jeho jedinečnost spočívá také v solidním množství připojitelné kabeláže a to včetně PCI Express napájecích konektorů, kterých je k dispozici celkem osm. Toto množství je tedy plně dostačující i pro zapojení čtyř grafických karet do CrossFireX či SLI konfigurace. 

Společnost Corsair představila nové modulární PSU s výkonem 1500W
i Zdroj: PCTuning.cz

Nový zdroj od Corsair se může pochlubit také kvalitními japonskými kondenzátory, tichým 140 mm ventilátorem s fluidními (kapalinovými) ložisky a regulací napětí v reálném čase. Jak jsem již zmínil, nový zdroj je plně modulární, což znamená, že si můžete volně vybrat, které kabely k němu připojíte a to včetně ATX a EPS napájecích kabelů základní desky. 

Ač bylo AX1500i PSU představeno už nyní, k dostání by mělo být až ve druhém čtvrtletí tohoto roku a to za poměrně astronomickou částku. Jeho cena byla totiž stanovena na 499,99 dolarů, tedy asi 10 000 Kč, což je za napájecí zdroj vskutku dost. Z ceny je jasné, že PSU bude určeno především skutečným nadšencům a fanouškům extrémního grafického výkonu. 

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama