evga-tegra-note-7-tablet-bude-v-evrope-k-dostani-od-15-ledna
Novinka EVGA Tegra Note 7 tablet bude v Evropě k dostání od 15. ledna

EVGA Tegra Note 7 tablet bude v Evropě k dostání od 15. ledna

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

2. 1. 2014 12:00 3

Zatím bylo Tegra Note 7 tablet od různých výrobců možné předobjednat v různých zemích po celém světě vyjma těch evropských.

Reklama

To se má nyní změnit, díky možnosti předobjednání tohoto tabletu i na starém kontinentu. Ačkoliv se do výroby tohoto tabletu, založeného na čtyřjádrovém SoC od NVIDIA, pustili výrobci jako Zotac, Gigabyte a XOLO, v Evropě se zatím dočkáme pouze možnosti zakoupení tabletu od společnosti EVGA.

EVGA Tegra Note 7 tablet bude v Evropě k dostání od 15. ledna
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Samotný tablet by měl být k dostání již 15. ledna, ale už nyní se objevuje v některých něměckých e-shopech, jako je One.de a Comtech.de, kde ho lze předobjednat za cenu 219 €, což je v přepočtu 5 990 Kč. Stávající varianta tohoto tabletu, která bude k dostání na evropském trhu, bude vybavena poslední aktualizací firmware, která přináší novou verzi operačního systému Android 4.2 Jelly Bean.

Více informací a zajímavých článků o tabletech a aplikacích na ně najdete na našem sesterském webu svetaplikaci.tyden.cz.

Nová verze systému přináší několik vylepšení a to včetně funkce AOHDR (Allways on HDR), která zajišťuje ostřejší obraz, lepší expozici a realističtější vykreslování barev fotografií.

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama