kingmax-oznamil-vydani-otg-usb-flash-disku-pj-01
Novinka KINGMAX oznámil vydání OTG USB flash disku PJ-01

KINGMAX oznámil vydání OTG USB flash disku PJ-01

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

27. 12. 2013 11:00 5

Stále častěji se objevují USB flash disky, které jsou přímo určeny pro připojení do mobilních zařízení. Společnost KINGMAX na tento trend také reaguje a to novým OTG USB flash diskem PJ-01.

Reklama

Jedná se o elegantní malý USB flash disk s rozměry 33 × 14 × 5 mm a hmotností pouhé 3 g. Disk má kompaktní design a je z velké části opatřen hliníkovým krytem. Zařízení lze připojit k vašemu mobilnímu zařízení pomocí Micro USB port, který je ukryt pod černou čepičkou.

Podporována je jak technologie Plug-and-Play tak OTG (On-The-Go). Díky podpoře OTG je flash disk ideální nástrojem pro připojení k mobilním zařízením (v případě, že i mobilní zařízení podporuje OTG). Pomocí Micro USB rozhraní tak můžete ukládat a zálohovat data z vašeho telefonu či tabletu a šetřit tak jeho vnitřní kapacitu, nebo přenášet větší soubory popřípadě přehrávat filmy či hudbu.

KINGMAX oznámil vydání OTG USB flash disku PJ-01
i Zdroj: PCTuning.cz

Micro USB port je kompatibilní se specifikací USB 2.0, což znamená, že jeho přenosová rychlost může dosahovat až 480 Mb/s. Podporováno je připojení k zařízením s operačními systémy Android, Windows 8, 7, Vista, XP, 2000 a Mac 10.X

Dalším specifikem nové řady OTG USB flash disků PJ-01 je možnost výběru ze třech pestrých barevných provedení, které dokreslují moderní design.

KINGMAX oznámil vydání OTG USB flash disku PJ-01
i Zdroj: PCTuning.cz

Zatím nejsou bohužel známy ani nabízené kapacitní varianty, ani cena produktu.

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama