nova-herni-znacka-aorus-se-predstavi-na-ces-2014
Novinka Nová herní značka AORUS se představí na CES 2014

Nová herní značka AORUS se představí na CES 2014

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

23. 12. 2013 11:00

Veletrh Consumer Electronics Show s sebou většinou přináší spoustu nových produktů, technologií a čas od času se objeví i nějaká nová značka.

Reklama

A právě tak tomu bude i na CES 2014, kde by se svého debutu měla dočkat nová herní značka AORUS. Je jasné, že proslulý veletrh, konající se tentokráte v Las Vegas, je dobrým odrazovým můstkem a je ostatně stejně dobrou příležitostí k představení jako každá jiná. 

Nová herní značka AORUS se představí na CES 2014
i Zdroj: PCTuning.cz

AORUS, jak je nová herní značka nazvána, začala již nyní rozesílat pozvánky na zmíněný veletrh. Bohužel z nich není zřejmé nic jiného než, že se bude jednat o herní společnost. Což může znamenat ledacos. Může se tedy jednat o výrobce herních periferií, notebooků, sestav, grafických karet nebo konzolí. 

Heslo společnosti zní "Witness Slim, Lethal, Iconic" doprovázené poznámkou "Gaming: The Next Evolution", z čehož lze usuzovat, že se bude jednat o výkonné tenké herní ultrabooky či notebooky. Nicméně jedná se zatím jen o spekulace a nezbývá než si počkat a nechat se od společnosti AORUS překvapit. 

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama