speedtouch-6-novy-6-kanalovy-regulator-otacek-od-gelid
Novinka SpeedTouch 6 - nový 6-kanálový regulátor otáček od GELID

SpeedTouch 6 - nový 6-kanálový regulátor otáček od GELID

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

19. 12. 2013 09:00

SpeedTouch 6, tak byl nazván nový regulátor otáček ventilátorů od společnosti GELID Solutions. Nový regulátor doplňuje produktovou řadu GAMER.

Reklama

Ovládat a nastavovat otáčky jednotlivých ventilátorů lze pomocí kapacitního dotykového displeje, který je podsvícen pomocí modrých LED. Samotný displej je zapuštěn v hliníkovém pouzdře a je plně kompatibilní se všemi typy ventilátorů, díky možnost regulace napětí. Jak je z názvu patrné, nový regulátor z dílny GELID zvládne ovládat celkem 6 kanálů s výkonem až 30 W na jeden kanál.

SpeedTouch 6 - nový 6-kanálový regulátor otáček od GELID
i Zdroj: PCTuning.cz

Každý kanál disponuje teplotním čidlem. Rychlost otáčení ventilátorů na každém jednotlivém kanálu lze upravit buď automaticky, nebo manuálně pomocí dotykového rozhraní displeje. Údaje o rychlosti otáčení ventilátorů jsou zaokrouhlovány, což znamená, že pokud je efektivní rychlost otáčení například 1653 RPM, pak se jeho rychlost na displeji zobrazí jako 1650 otáček za minutu. 

SpeedTouch 6 - nový 6-kanálový regulátor otáček od GELID
i Zdroj: PCTuning.cz

Regulátor zobrazuje samozřejmě také teplotu z jednotlivých čidel, kterou lze zobrazovat ve stupních Celsia nebo Fahrenheita. Dále lze upravovat také jas ovládacího dotykového panelu. SpeedTouch 6 splňuje normy směrnic RoHS a WEEE.

Zařízení je již nyní k dispozici a to za cenu pohybující se kolem 29 euro, což je asi 800 Kč.

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama