kupte-si-lumii-a-ziskate-audioknihu-hobit-zdarma
Novinka Kupte si Lumii a získáte audioknihu Hobit zdarma

Kupte si Lumii a získáte audioknihu Hobit zdarma

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 12. 2013 09:30

Společnost Nokia ve spolupráci se službou audiotéka.cz oznámila, že všichni noví majitelé, kteří si pořídí libovolný telefon řady Lumia ve volném prodeji, získají možnost stáhnout si zdarma audioknihu Hobit.

Reklama

Pro využití nabídky stačí do nově pořízeného telefonu Nokia Lumia stáhnout bezplatnou aplikaci Audioteka z Windows Phone Store; audioknihu zdarma pak najdou na své „Poličce“ přímo v aplikaci. Tato nabídka se vztahuje na prvních 28 000 prodaných kusů mobilních telefonů Nokia Lumia, distribuováných na českém a slovenském maloobchodním trhu v průbehu měsíců prosinec 2013 a leden 2014.

Hobit, kniha geniálního fantasy spisovatele J. R. R. Tolkiena, je v prvním plánu pohádkový příběh o velké cestě čaroděje Gandalfa, družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za pokladem střeženým drakem Šmakem. V plánu druhém je to ovšem jeden z prvních kamenů rozsáhlého a světoznámého cyklu příběhů, legend a mýtů z dávné Středozemě, které svého autora proslavily po celém světě.

Audiotéka je služba poskytující mobilní přístup k audioknihám působící v několika evropských zemích. Během dvou let svého působení v Česku Audiotéka prodala přes šedesát tři tisíc digitálních audioknih, mobilní aplikace Audiotéka mají na kontě už sto tisíc stažení a více než pětadvacet tisíc uživatelů Audiotéku aktivně používá. Milovníci audioknih mohou vybírat z více než 1700 titulů mluveného v češtině a slovenštině.

K nákupu i poslechu audioknih lze využít aplikace Audiotéka pro chytré mobilní telefony a tablety na platformách iOS (Apple), Android i Windows Phone nebo web www.audioteka.cz, kde se nahrávky dají stáhnout v MP3 formátu do počítače nebo MP3 přehrávače.

Zdroj: TZ Nokia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama