cooler-master-predstavil-novou-skrin-ze-serie-silencio
Novinka Cooler Master představil novou skříň ze série Silencio

Cooler Master představil novou skříň ze série Silencio

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

11. 12. 2013 15:00

Kromě vydání chladiče Hyper 103, oznámil Cooler Master také vydání nové skříně ze série Silencio. Nový model by se měl zařadit mezi modely Silencio 352 a 652.

Reklama

Skříň nese označení Silencio 452 a pochlubí se robustním kovovým rámem, společně s pěnovou zvukovou izolací v bočnicích, která minimalizuje hluk, který produkují komponenty. Navíc je vybavena také gumovými nožičkami, které výrazně tlumí vibrace. Do skříně jsou předinstalovány dva tiché 120 mm ventilátory, které zajišťují dostatečné proudění vzduchu.  

Cooler Master představil novou skříň ze série Silencio
i Zdroj: PCTuning.cz

Silencio 452 nabídne dostatek prostoru pro instalaci ATX a Micro-ATX základních desek. K dispozici jsou dvě 5,25", šest 3,5" a dvě 2,5 palcové pozice. Rozšiřující a grafické karty instalované do case mohou mít délku až 386 mm. Cooler Master také slibuje možnost instalace systému vodního chlazení s radiátorem dlouhým až 240 mm, který lze umístit do čelního panelu. 120 mm radiátor je potom možné nainstalovat na zadní panel. 

Cooler Master představil novou skříň ze série Silencio
i Zdroj: PCTuning.cz

Nechybí ani I/O panel integrovaný na vrch předního panelu šasi. Na panelu je k dispozici dvojice USB 3.0 portů a čtečka paměťových karet.  

SIlencio 452 bude k dispozici buď koncem tohoto, nebo začátkem příštího měsíce. Cena by se měla pohybovat kolem 1 800 Kč.

Zdroj: Hardware.info

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama