msi-oznamuje-vydani-graficke-karty-gtx-780-ti-gaming-3g
Novinka MSI oznamuje vydání grafické karty GTX 780 Ti GAMING 3G

MSI oznamuje vydání grafické karty GTX 780 Ti GAMING 3G

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

11. 12. 2013 14:00

Výrobce grafických karet a základních desek, společnost MSI, dnes oznámila dostupnost své grafické karty GTX 780 Ti GAMING 3G. 

Reklama

MSI GTX 780 Ti GAMING 3G je založena na GPU GK110, jeho základní frekvence činí 1020 MHz a boostovací frekvence je 1085 MHz. K dispozici je také 2880 Cuda jader. Stejně jako referenční karta od NVIDIA, má i nový přírůstek do rodiny GAMING 3 GB GDDR5 pamětí, využívajících 384 bitové rozhraní. Frekvence pamětí je 7000 MHz. Výstupy z karty zahrnují dual-link DVI-I, dual-link DVI-D, DisplayPort a HDMI. Dočkáme se také vylepšeného designu PCB a chladiče Twin Frozr IV.

MSI oznamuje vydání grafické karty GTX 780 Ti GAMING 3G
i Zdroj: PCTuning.cz

Nová grafická karta je vybavena Airflow Control technologií, která ovládá dva 10 cm ventilátory umístěné na chladiči. Ventilátory využívají patentovanou technologii vrtulí BladeGTX 780 Ti GAMING 3G, které zajistí dostatečný průtok vzduchu a chladící výkon. Ke kartě je přikládána také MSI Gaming aplikace, což je jednoduchý nástroj, který slouží k přepínání mezi různými nastaveními a režimy karty. K dispozici je režim OC pro vysoký výkon, tichý režim, který snižuje hluk ventilátorů, a herní režim, který nabízí optimální rovnováhu mezi těmito dvěma režimy. 

Karta je také vybavena Military Class 4 komponentami, které poskytují vyšší stabilitu a delší životnost grafické karty. Ke kartě je dodáván balík nejlepších her této sezóny, zahrnující Assassin Creed IV Black Flag, Batman:Arkham Origins a Splinter Cell Blacklist. Podporovány jsou technologie HBAO+, NVIDIA TXAA antialiasing či NVIDIA PhysX. Podporována je také možnost připojení NVIDIA SHIELD konzole. 

Výrobce zatím nezveřejnil informace o ceně. 

Zdroj: Guru3D

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama