lian-li-predstavilo-mini-itx-skrin-pc-q35
Novinka Lian Li představilo Mini-ITX skříň PC-Q35

Lian Li představilo Mini-ITX skříň PC-Q35

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

29. 11. 2013 08:00 1

Společnost Lian Li Industrial Co. Ltd. přichází s novou Mini-ITX skříní s označením PC-Q35, která je vyrobena převážně z leštěného hliníku. 

Reklama

Skříň je určena především pro milovníky kompaktních skříní. Jsou vhodné například pro uživatele, kteří si chtějí vybudovat vlastní NAS stanici. Do skříně lze instalovat základní desky formátu Mini-ITX či Mini-DTX. 

Lian Li představilo Mini-ITX skříň PC-Q35
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Ačkoliv se jedná o skutečně kompaktní skříň o rozměrech 210 × 305 × 456 mm (š × v × d), dovnitř lze instalovat solidní dávku komponent. Celkový objem skříně je totiž 29,2 l. Interiér nabídne možnost namontovat až pět 3,5" disků a dva 2,5" disky či SSD. Klec, do které lze disky instalovat, je modulární, lze ji tedy snadno odstranit. Navíc je vybavena 120 mm ventilátorem, který lze namířit k přední straně skříně či na komponenty. Za zmínku rozhodně stojí také možnost instalace grafických karet až o délce 300 mm a napájecích zdrojů s délkou až 200 mm.

Lian Li představilo Mini-ITX skříň PC-Q35
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Přední panel hliníkové skříně je uzamykatelný, což zabraňuje neoprávněným uživatelům zapnout a používat vaše PC. Pokud je přední panel zavřen, je snížen také hluk, který produkují komponenty uvnitř skříně. Co se týče chlazení, k dispozici je jedna pozice pro 120 mm ventilátor nebo radiátor, která se nachází na vrchním panelu. Defaultně je skříň vybavena jedním 120 mm fanem a zmíněným 102 mm ventilátorem na kleci disků. Na pravé bočnici dále nalezneme I/O panel, který nabídne dva USB 3.0 porty a HD audio konektory.

Lian Li představilo Mini-ITX skříň PC-Q35
i Zdroj: PCTuning.cz

 

PC-Q35 je již nyní k dostání ve dvou barevných variantách (černá a bílá) za cenu pohybující se okolo 3 800 Kč. 

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama