predprodej-tabletu-prestigio-multipad-4-diamond-zahajen
Novinka Předprodej tabletu Prestigio MultiPad 4 Diamond zahájen

Předprodej tabletu Prestigio MultiPad 4 Diamond zahájen

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

24. 11. 2013 11:00 3

A je to tady, jak jsme Vám před nějakou dobou avizovali, společnost Prestigio zahajuje prodej nových levných elegantních tabletů MultiPad 4 Diamond 7.85. 

Reklama

Tablet se pochlubí především elegantním luxusním hliníkovým povrchem. Vzhled ale není všechno, proto je MultiPad 4 vybaven 7,85 palcovým IPS displejem s rozlišením 1024 × 768 pixelů. Dále uvnitř nalezeneme quad-core SoC MediaTek MT8389 s grafickým čipem PowerVR SGX 544. Další specifikace zahrnují například 16 GB vnitřní prostor s možností rozšíření pomocí microSD karty (k dispozici bude také 32 GB varianta). Kromě toho je k tabletu dodáván 5 GB cloudový prostor, který je k dispozici prostřednictvím aplikace SugarSync. Kromě toho bude mít majitel zařízení přístup do Prestigio Ebook Store, kde si bude moci vybrat ze 760 000 knižních titulů. 

Předprodej tabletu Prestigio MultiPad 4 Diamond zahájen
i Zdroj: PCTuning.cz

K dispozici by měla být také 0,3 Mpx čelní kamera a zadní 2 Mpx fotoaparát. Co se připojení k internetu týče, nabídne tablet 3G/HSPA+ a Wi-Fi připojení. Dále potom můžeme využít Bluetooth, GPS a FM rádio. Nutno dodat, že k dispozici by měla být i verze bez 3G připojení, která je vybavena procesorem Rockchip RK3188.

Cena nového tabletu je, jak jsem sliboval v úvodu, velmi solidní, cena tabletu v současném předprodeji začíná totiž na 169 € (4 600 Kč).

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama